امروز: شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
خوردن لبو در بارداری

لبو و فواید بسیار مهم آن در دوران بارداری

با توجه به اهمیت استفاده از مواد گیاهی و سنتی ، سبزیجات ، میوه ها و خوردنی های مفید

به ازای مواد شیمیایی و استفاده هرچه کمتر از داروهای شیمیایی عاقلانه است که

از خواص سبزیجات و خوراکی های ساده ای که در فصول مختلف در دسترس هستند اطلاع داشته باشیم. پس همراه ما باشید .

لبو یکی از سبزیجات بسیار مفید است که خواص مهم آن عبارتند از :

  • کاهش بیماری های قلبی
  • افزایش سلامت پوست و مو
  • کاهش فشار خون
  • افزایش جریان خون در مغز
  • کاهش سطح گلوکز و کمک به بیماران دیابتی
  • بهبود سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست
  • افزایش قدرت یادگیری و تقویت حافظه
  • کمک به تنظیم وزن
  • تقویت کبد و جلوگیری از تجمع چربی در کبد
  • کاهش کلسترول
  • منبع پتاسیم و فولات

لبو و فواید بسیار مهم آن در دوران بارداری

 

خواص عمده استفاده از لبو در دوران بارداری

 

  • مواد مغذی موجود در این گیاه ، توانایی تصفیه خون را دارد.
  •  به کاهش نقص‌‌های جنینی نیز کمک می‌‌کند.
  •  افزایش استقامت در بدن زنان باردار است که آنها را برای زایمان مقاوم تر می‌‌کند.
  • نوشیدن آب چغندر قرمز در دوران بارداری، به حفاظت از مادر باردار در برابر کم خونی کمک می‌‌کند.
  • لبو دارای منبع خوبی از ویتامین c است.
  • بهبود عملکرد کبد

لبو در دوران بارداری

آهن، یکی از ضروری‌ترین ریز مغذی‌‌ها در تمامی دوران‌‌های زندگی یک زن است که نقش مهم و اساسی آن در دوران بارداری، پر رنگ‌تر است.

آهن به افزایش محوای هموگلوبین بدن کمک می‌‌کند. بنابراین به زنان باردار توصیه می‌‌شود تا با مصرف آب چغندر، محتوای آهن بدن را افزایش دهند.

 

بیشتر بخوانید  هماتوم در بارداری چیست؟
ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.