
سمبوسه یا سنبوسه یکی از فست فود های خانگی سالم و مقوی به شمار میرود. سمبوسه ها انواع مختلفی دارند که در اکثر تقاط ایران به روش های مختلف تهیه می شود. از انواع این سمبوسه ها می توان به : سمبوسه گوشت – سمبوسه مرغ – سمبوسه بندری – سمبوسه سبزیجات – سمبوسه بلوچی – سمبوسه پیتزایی – سمبوسه سیب زمینی – سمبوسه اسفناج – سمبوسه آبادان. سمبوسه را میتوانید با مواد مختلفی پر کنید ولی در اصل با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی پر میشود.
امروز در این مطلب از مجله اینترنتی زیت نت برای شما دوستان عزیز روش آماده سازی و تهیه سمبوسه گوشت را آموزش میدهیم پس با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن سمبوسه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم
سیب زمینی: ۱ عدد
جعفری: به مقدار دلخواه
فلفل قرمز تند: ۱ عدد
سس هالوپینو: ۱ ق.غذاخوری
نان لواش به تعداد لازم
طرز تهیه سمبوسه
برای شروع یه عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و بعد از اینکه خنک شد آن را به صورت نگینی خورد یا رنده میکنیم.
برای درست کردن مایه گوشت داخل سمبوسه ابتدا پیازها را نگینی خورد میکنیم و سپس سرخش میکنیم.
زردچوبه را اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی آن را تفت دادیم گوشت را به همراه ادویه ها با حرارت کم سرخ میکنیم. سپس فلفل قرمز را با سیب زمینی و جعفری و سس هالوپینو به مواد خود اضافه میکنیم. در این مرحله مواد ما آماده است.
نون های لواش رو مطابق تصاویر زیر برش میزنیم و داخل آنها را با مایه پر میکنیم و سپس در روغن داغ سرخشان میکنیم. در مرحله آخر هم سمبوسه هارا روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
آموزش درست کردن سمبوسه گوشت خوشمزه و سریع با نان لوش
به همین راحتی سمبوسه های ترد و خوشمزه ما آماده میشوند.
این سمبوسه خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله