![آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر رستورانی با طعم لذیذ و عالی](https://zitnet.ir/wp-content/uploads/2023/05/morghe-shekampor-amoozesh.jpg)
آموزش آشپزی : مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی و حتی خارج از ایران می باشد که با عطر و طعم بسیار خوبی که دارد غذای مناسبی برای دوستداران غذاهای برنجی می باشد. این آموزش برای تعداد نفرات تقریبا ۴ تا ۶ نفره می باشد که در صورت نیاز برنج را بیشتر درست کنید برای سرریز و سیر شدن کامل نفرات. پس با ما تا انتهای این آموزش همراه باشید.
آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر رستورانی با طعم لذیذ و عالی
مواد لازم برای داخل شکم مرغ :
پیاز بزرگ : ۱عدد
گردو چرخ شده : نصف لیوان
آلو بخارا : ۱۰ عدد
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه : به مقدار دلخواه
سیر رنده شده ۱ بوته کامل (هر چی بیشتر باشه واقعا خوشمزه تر میشه) اصلا کمش نکنید.
سبزی معطر شمالی (چوچاق و خالواش و اناریجه)
و همچنین دانه های انار ترش که هم میتونید خشکش رو استفاده کنید و هم فریز شدش رو. که در این آموزش از فریز شده ها استفاده شده.
طرز تهیه :
در ابتدا پیاز رو تفت بدین بعد سیر رو بریزید ، وقتی عطر سیر بلند شد،زردچوبه و فلفل سیاه و نمک بزنید.گردو و سبزی ها رو اضافه کنین و بعد هم دونه انار ترش و رب انار رو بریزید داخل باقی مواد. همه ی مواد رو ۱ دقیقه تفت بدین باهم کافیه.
نکته : اگه دسترسی به سبزی ها ندارین برگ سیر تازه و گشنیز و جعفری رو ریز خرد کنید و استفاده کنید.
در مرحله بعدی وقتی شکم مرغ رو با مواد پر کردید حسابی بدوزید تا درزی باز نمونه چون در حین پخت، آب داخل شکم مرغ نفوذ میکنه و بی مزه میشه. و ممکنه مواد شکم مرغ هم بیرون بیاد و کلا فلسفش بهم میریزه. تمام اطراف مرغ رو توی قابلمه با درب بسته خوب سرخ کنید. تقریبا نیم ساعت بذارید تا بمونه.
نکته ی بعدی: اصلا بیشتر از ۳ یا ۴ لیوان آب اضافه نکنید چون خود مرغ هم در حین پخت آب میندازه و اگه بیشتر آب بریزید شیلات میشه و نتیجه اصلا خوشمزه نخواهد بود تایم پخت خوب مرغ حدود ۲ ساعته. در ضمن میتونید نیم ساعت آخر پخت، مرغ رو برگردونید تا از پخت هر دو طرف مطمئن بشین
نوش جان.
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله