امروز: شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
ته چين با ته‌ديگ كتف و بال

آموزش درست کردن ته چین با ته‌دیگ کتف و بال

با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران سایت زیت نت . امروز برای شما دوستان عزیز آموزش طرز تهیه ته‌چین با یک ته دیگ خفن که تشکیل شده از کتف و بال مرغ رو براتون آماده کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا این غذا رو به سادگی یاد بگیرید.

 

مواد لازم درست کردن این ته‌چین برای ۴ نفر :

کتف و بال : ۶ عدد
برنج : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
ماست : ۶ قاشق غذاخوری
روغن : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار لازم
زرشک و خلال پسته : ب مقدار کافی

 

آموزش ته‌چین با ته‌دیگ

خب بریم سراغ آموزش 🙂

 

از شب قبل کتف و بال رو با زعفرون و نمک و فلفل و روغن زیتون و کمی سس فرانسه مخلوط کردیم و گذاشتیم توی زیپ کیپ (پلاستیک در دار) تا مزه دار بشه.

برنج رو برای ۳ ساعت میزاریم که خوب خیس بخوره.

زرشک رو توی یه ظرف میریزیم و با مقدار کمی شکر(اندازه ای که دوست دارید شیرینی شو) برای مدت یک ساعت میزاریم تا شیرین بشه .

در ادامه  میریم سراغ مواد ته چین :

تخم مرغها رو توی یه ظرف میریزیم و حسابی میزنیم تا زرده و سفیده یکی بشن . بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مایه صاف و یک دستی بشه. نمک و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم.

در در آخر وقتی برنج رو آبکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط میکنیم.

برای مرحله ی بعد توی قابلمه روغن میریزیم کتف و بالها رو میچینیم و یه کفگیر از ته چین میریزیم و با کفگیر فشار میدیم تا سطحش صاف بشه و فضای خالی نمونه .

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن ترشی یونانی خونگی و سالم

بعد ته چین رو میریزیم و در ادامه زرشک و خلال پسته و ادامه ته چین ها رو میریزیم.

یک ساعتی میزاریم برای پخت و قسمت خوشمزه اینکه :

ته چین ما آماده شده فقط کافیه کف قابلمه رو زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه (اینم یه روش حرفه ای) و بعد سینی رو روی در قابلمه بزارید و برگردونید.

 

به همین راحتی 🙂

 

نوش جان .

 

ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.