زیت نت : آشپزی برای اغلب افراد یکی از کارهای لذتبخش به شمار می رود. شاید بسیاری هم باشند که واقعا از آشپزی کردن لذت نبرند اما تعدادشان قطعا کمتر است. به گفته برخی از کارشناس ها، آشپزی کردن در منزل یکی از کارهایی است که میتواند باعث امید و حس شادابی و طراوت به فرد و سایر اعضای خانواده شود. درست کردن غذاهای متنوع جزو بهترین کارها در آشپزی می باشد و باعث پیشرفت در این زمینه و همچنین شناخت انواع غذاها و طعم و مزه هاست. امروز در زیت نا با شما هستیم با آموزش یک خورشت خوشمزه از کشور دوست و همسایه، ترکیه که امیدواریم مورد توجه شما دوستان عزیز واقع شود. پس در ادامه با ما همراه شوید.
آموزش طرز تهیه خورشت ترکیه ای داود پاشا به صورت مرحله به مرحله + تصاویر
مواد لازم حهت تهیه خورشت ترکیه ای
گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم
پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته : ۱ عدد درشت
ادویه ها که شامل : نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر و پودر سیر
مواد سس
پیاز: ۱عدد متوسط
نمک،زردچوبه و فلفل سیاه
پودر گردو : ۲ق.غ
نعنا خشک: ۱ق.غ سر خالی
رب انار ملس: ۲ق.غ
آب انار: نصف لیوان
آب: نصف لیوان
طرز تهیه :
برای شروع گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زرذچوبه و فلفل سیاه و پودر پولبیبر خوب ورز میدهیم و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
در مرحله ی بعدی بعد از گذشت این نیم ساعت گوشت را از یخچال خارج میکنیم و آن را به تکه های کوچک گردو شکل تقسیم میکنیم.
ماهیتابه را روی شعله قرار میدهیم و روغن و کره را در آن میریزیم و میگذاریم کمی داغ شود سپس گوشت های قلقلی را داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدهیم.
و کنار میگذاریم.
درست کردن سس خورشت :
برای درست کردن سس این خورشت ابتدا پیاز را خورد کرده و در ماهیتابه کمی تفت میدهیم. هنگامی که پیازها طلایی شدند نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه پودر سیر و گردو به آن اضافه میکنیم و ۱ دقیقه آن را تفت میدهیم و سپس رب انار و نعناع خشک را به مخلوطمان اضافه میکنیم و به اندازه چند ثانیه دیگر تفت میدهیم. در انتها کمی که مخلوط شدند نصف لیوان آب و نصف لیوان آب انار را اضافه میکنیم.
بعد از گذشت چند دقیقه سس مان که آماده شد آن را روی گوشت های قلقلی تفت داده شده میریزیم و در تابه را میبندیم و تا با حرارت کم و ملایم یک ساعت بپزد. در این فاصله هم یک پلو دو رنگ (ته دیگ زعفرانی و پلو سفید) آماده میکنیم و میگذاریم تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.
بعد از گذشت یک ساعت خورشتمان آماده شده و برنج را هم که دم کشیده در ظرفی برای سرو ریخته و تزئیین میکنیم.
نوش جان♥
آموزش طرز تهیه خورشت ترکیه ای داود پاشا به صورت مرحله به مرحله + تصاویر
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله