امروز: جمعه ۱۳ فروردین ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش شامی خوشمزه

آموزش درست کردن شامی مامان پز و خوشمزه

همیشه و از قدیم طعم غذاهایی که مامانا و مادر بزرگا درست میکردن توی هیچ رستورانی پیدا نمیشد و واقعا هم خوشمزه میشد با اینکه همون موادی که ما الان استفاده میکنیم رو اسفافاده میکردن ولی زمین تا آسمون با غذایی که خودمون درست میکردیم فرق داشت.

 

خب از سری آموزش های غذا ،امروز با شامی یا (کتلت) در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

آموزش درست کردن شامی

شامی مامان پز

 

مواد لازم جهت درست کردن شامی :

گوشت چرخ کرده : ۱۲۵ گرم
سیب زمینی : ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز : ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ : ۱عدد
سبزیجات خشک معطر : اختیاری (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه : (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم

 

خب بریم سراغ مراحل انجام کار :

 

ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز می کنیم و آبش رو میگیریم

سپس بقیه مواد رو اضافه می کنیم و حسابی ورز میدیم تا سیب‌زمینی پژمرده و نرم بشه

بعد با دست یا قالب (فرقی نمیکنه ولی اگه میخواید مامان پز باشه، با دست انجام بدید) فرم میدیم و داخل روغنی که به اندازه کافی داغ شده میندازیم.

*نکته : در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید،چون باعث میشه کتلت تون زود بسوزه.

اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.

اگه موادتون آب انداخت، بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه.

شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو، بعد سری جدید درست کنید. وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه پای مرغ Chicken pie

شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین رو داخل قابلمه کوچیک بذارین و درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.

 

اینم دقت کردید که شامی یاکتلتی که یه شب می مونه خوشمزه تر میشه؟ پس اگه حوصله ی غذا درست کردن وعده بعد رو ندارید میتونید بیشتر درست کنید .

نوش جان . 🙂

امیدوارم لذت برده باشید.

ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.