امروز: دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی + تصاویر و مرحله به مرحله

سوپ یکی از پیش غذاهای سنتی و محبوب میان افراد می باشد. در اکثر رستوران ها مشتریان بهترین پیش غذا را پیش از خوردن یک غذای تقریبا سنگین، سوپ انتخاب میکنند. خوردن سوپ فواید بسیاری دارد و در دوران نقاهت بیماری ها نیز بسیار مفید می باشد. سوپ ها انواع مختلفی دارند که هرکسی با توجه به مزاج و موادی که در سوپ هست میتواند طعم و مزه دلخواه خود را برای درست کردن سوپ مورد نظرش انتخاب کند. امروز در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با دستور تهیه یکی از خوشمزه ترین سوپ ها که امیدواریم از درست کردن و خوردن آن لذت کافی را ببرید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی + تصاویر و مرحله به مرحله

 

مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه

قارچ : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱عدد
سیر : ۳حبه
هویج : ۱ عدد کوچک
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ : ۲عدد (یا آب مرغ)
آب داغ : دو ونیم لیوان
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
کره : ۳۰ گرم
جعفری خوردشده : ۲ قاشق غذاخوری
روغن : مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه و آویشن: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی

 

طرز تهیه :
در ابتدا و برای شروع پیازها را خیلی ریز خورد میکنیم و داخل مخلوط روغن و کره تفت میدهیم وقتی که مواد سبک و شیشه ای شد، سیر رنده شده را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم تا عطر آن آزاد شود.

سپس در مرحله یعدی قارچ هایمان را که از وسط نصف کردیم و به صورت ورقه ای خورد کردیم را اضافه میکنیم و همراه با یک قاشق آب لیموترش و ادویه ها تفت میدهیم.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن دلمه برگ مو خوشمزه به صورت مرحله به مرحله و تصویری

سپس هویج را همراه آرد به مواد اضافه میکنیم و در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود، تفتشان میدهیم.
در این مرحله عصاره های مرغ را با آب داغ مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد کاملا باز شود. بعد خامه را با شیر رقیق میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به نقطه جوش برسد تا شیر و خامه نبٌرد.

در قابلمه رو نیمه باز میگذاریم و نیم ساعت به آن زمان میدهیم تا با حرارت کم بپزد و به اصطلاح جا بیفتد. ۵ دقیقه آخر پخت هم جعفری تازه را اضافه میکنیم و سوپ خوش عطر و خوشمزه ما به همین راحتی آماده سرو میشود.

بعد از سرو سوپ در ظرف مناسب برای تزئیین می توانید روی آن را با مقداری پولبیبر(پرک فلفل قرمز) جعفری و برش لیمو بپوشانید.

 

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی + تصاویر و مرحله به مرحله

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.