امروز: سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X

طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو

از غذاهای دوست داشتنی که در فصل سرما مورد استقبال همه قرار می گیرد می توان آش ها را نام برد. خوردن انواع آش در هوای سرد یکی از لذت های به یاد ماندنی محسوب می شود. اما آش اوماج تبریزی علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی است و مناسب فصل سرماست. علاوه بر آن این آش می تواند غذای بسیار مناسبی برای افراد سرماخورده باشد. در این بخش می خواهیم به طور متفاوت و با رعایت نکات کامل آش اوماج درست کنیم و از سرو آن لذت ببریم.

مواد لازم و طرز تهیه آش اوماج خوشمزه

مواد لازم :
۳ یا ۴ عدد پیاز درشت
۱ پیمانه عدس
۳۰۰ گرم سبزی (تره، ریحان بنفش، مرزه)
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
۳ یا ۴ پیمانه آب قلم یا گوشت
۱ پیمانه آرد
نمک به مقدار لازم

نکته ها :

۱. برای این آش پیازها را کمی درشت خرد می کنند.

۲. عدس ها را می توانید نیم‌پز کرده و آب آن را دور بریزید تا نفخ آن گرفته شود.

۳. برای درست کردن اوماج آب زیادی به آرد اضافه نکنید. اضافه کردن آب زیاد به آرد باعث می شود حالت خمیری پیدا کند.

۴. بعد از درست کردن اوماج اجازه دهید داخل سینی حدود یک ربع یا بیست دقیقه بماند تا رطوبتش گرفته شود.

۵. در هنگام اضافه کردن اوماج به آش، حتما مدام هم بزنید تا به هم نچسبند و خمیر نشوند.

۶. سی دقیقه زمان دهید تا آش اوماج جا افتاده تر و خوشمزه تر شود.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کتلت گوشت و بادمجان با کمترین مواد در خانه + تصاویر

۷. بعضی از دوستان در آخر یک تخم مرغ هم زده به آن اضافه می کنند. اضافه کردن تخم مرغ اختیاری است.

 

طرز تهیه آش اوماج

همچنین شاید دوست داشته باشید :

طرز تهیه سوپ جو رستورانی

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.