ترشی بادمجان شکم پر در کنار هر غذایی سرو می شود. ترشی بادمجان در کنار آبگوشت ترکیبی فوق العاده است. انواع کته و خورشت با ترشی بادمجان طعم بینظیری دارد. به جز عده کمی از افراد که به بادمجان حساسیت دارند، افراد بسیاری نمی توانند از ترشی بادمجانی خوش طعم و خوشمزه بگذرند. بنابراین این ترشی خوشمزه را می توانید در کنار هر غذایی برای مهمانی های خود روی سفره بچینید تا مهمانانتان از مزه فوق العاده این ترشی لذت ببرند. در ادامه این ترشی کاملا خانگی را به صورت اصولی و مرحله به مرحله آماده می کنیم.
مواد لازم :
بادمجان ۶ عدد
هویج ۲ عدد
گل کلم ۱ لیوان یا ۲ مشت پر
سیر نصف بوته
فلفل تند ۱ عدد
سبزی معطر (ترخون،نعناع، مرزه)
نمک، سیاه دانه، پودر گلپر
نکات لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
- بادمجان را با سرکه یا مخلوط سرکه و آب و نمک بیست دقیقه یا نیم ساعت بجوشانید. پس از اینکه کمی نرم شد، از روی حرارت بردارید.
- مواد داخل بادمجان سلیقه ای است. شما می توانید از سبزی های تازه یا خشک استفاده کنید. اما موادی که گفته شد، طعم عالی و فوق العاده ای به ترشی می دهند.
- روی بادمجان ها را حتما باید سرکه یا مخلوط سرکه و آب و نمک بپوشاند.
- نسبت سرکه و آب باید ۲ قسمت سرکه و ۱ قسمت آب باشد.
- مقدار نمک را حتما بچشید و مراقب باشید شور نشود.
- در ظرف ترشی را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.
- ظرف ترشی را در جای خنک و در سایه قرار دهید.
طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه در ۱۲ ساعت!
مقالات و مطالب مرتبط
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله
- طرز تهیه سمبوسه پیتزایی شام راحت و خوشمزه + ویدیوی آموزش
ارسال دیدگاه