امروز: جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج

طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله

خورشت فسنجان در میان ما ایرانی ها طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را هر کسی به روش خود تهیه می کند. اما در تهیه آن نکاتی وجود دارد که طعم آن را فوق العاده خوشمزه می کند. ما به روش گیلانی های اصیل می خواهیم این غذا را برای مهمانان خود تدارک ببینیم. این خورشت ما با فسنجون کمی متفاوت است. گیلانی ها به این غذا اناربیج می گویند. اناربیج فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است. اگر آن را امتحان کنید، پایه ثابت مهمانی هایتان می شود.

مواد لازم :
گردو ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
آب سرد (همراه چند تکه یخ) ۴ لیوان
سبزیجات معطر ۳۵۰ گرم
(نعنا، جعفری، تره، گشنیز،خالواش،چوچاق)
جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم
تره و نعنا هر کدام ۵۰ گرم
چوچاق و خالواش هر کدام ۵۰ گرم
به جای چوچاق و خالواش می توانید از ۱۰۰ گرم ریحان استفاده کنید.
ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، گلپر
ادویه ها برای گوشت قلقلی : نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر

طرز تهیه اناربیج یا فسنجون شمالی

مرحله اول : گردوی آسیاب شده را مقداری تفت دهید. در حدی که گردوها فقط داغ شوند. رب انار را به آن اضافه کنید. رب انار و گردوها را تفت دهید تا رب انار داغ شود.

طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه

مرحله دوم : برای شوک دادن به آن یک لیوان آب و مقداری یخ اضافه کنید. هم بزنید. بعد از اینکه کاملا جوش آمد، یک لیوان آب یخ دیگر در آن بریزید.

مرحله سوم : نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت روی حرارت بجوشد. بعد از نیم ساعت دوباره یک لیوان آب حاوی یخ به آن اضافه کنید تا کاملا روغن پس دهد. در قابلمه را ببندید تا یک ساعت کاملا بجوشد.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه پای مرغ Chicken pie

طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی

مرحله چهارم : سبزی های معطر را ریز خرد کنید و توی تابه بریزید. آب سبزی ها که خشک شد، روغن را به آن اضاف کنید و سبزی ها را سرخ کنید. تا زمانی که رنگ سبزی ها تیره شود، به تفت دادن ادامه دهید.

طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه

مرحله پنجم : آب پیاز را حتما بگیرید. گوشت چرخ کرده، پیازه رنده شده، ادویه ها و دو قاشق از سبزیجات معطر را با هم ترکیب کرده و خوب ورز دهید. سپس مواد را قلقلی کنید. گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.

مرحله ششم : سبزی های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید. پس از چند دقیقه گوشت قلقلی ها را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. پس از نیم ساعت خورشت شما احتمالا کاملا جا افتاده باشد.

فسنجون شمالی خوشمزه

« نوش جان »

فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.