
جوجه کباب با طعم های متفاوت در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد. بسیاری از افراد طعم زعفرانی آن را بسیار دوست دارند. اشخاصی مرغ و جوجه را ترش دوست دارند. کمتر کسی یافت می شود که جوجه کبابی را دوست نداشته باشد. اما قبل از سرو جوجه، مزه دار کردن آن اصول و فوت و فن خود را دارد. معمولا مرغ های مخصوص جوجه کباب را با موادی مانند زعفران، ادویه و … مزه دار می کنند. ما در ادامه مطلب می خواهیم چهار روش متفاوت مرینیت مرغ و جوجه به سبک رستورانی را با شما در میان بگذاریم. اگر از طعم های تکراری جوجه کباب خسته شده اید، این چهار روش را حتما امتحان کنید.
چهار روش عالی مزه دار کردن مرغ و جوجه
روش اول : جوجه لبنانی
مواد لازم
ماست پرچرب
کمی سیر
نمک، فلفل، پاپریکا
اب لیمو
روغن
رب گوجه
نعناع خشک
همه مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس جوجه ها را در آن به مدت دو ساعت استراحت دهید. سیر را به مقدار دلخواه خود می توانید کم یا زیاد بریزید. اگر طعم سیر را دوست ندارید سیر کمتری اضافه کنید، اما آن را از مواد بالا حذف نکنید. سیر در کنار ادویه ها و آب لیمو و نعناع طعمی فوق العاده خوشمزه و متفاوت به جوجه کباب شما می بخشد. حتما این روش را امتحان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
روش دوم : جوجه فسنجونی
مواد لازم
پودر گردو
رب انار
نمک فلفل سیاه
روغن
پیاز
طعم ملس و خوشمزه رب انار را بسیاری از افراد به بقیه روش های مزه دار کردن جوجه ترجیح می دهند. ترکیب رب انار و گردو به جوجه ها طعم فسنجان می دهد. این روش را برای مهمانان و دوستان خود که از طرفداران فسنجان هستند امتحان کنید. مطمئنا طعم آن را دوست خواهند داشت.
روش سوم : جوجه زعفرانی رستورانی
مواد لازم
ماست
مایونز
نمک فلفل پاپریکا
روغن
زعفرون
پیاز
فلفل دلمه
در رستوران ها برای مزه دار کردن جوجه ها از این روش استفاده می کنند، طعمی عالی و بی نظیر دارد و معمولا افراد زیادی از این طعم استقبال می کنند. برای جوجه زعفرانی ابتدا ماست، سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و روغن را مخلوط کنید. مرغ ها را با زعفران مخلوط کرده و سپس داخل سس بریزید و کاملا با قاشق هم بزنید. در آخر فلفل دلمه و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت چند ساعت به آن استراحت دهید تا حسابی طعم آن شما را شگفت زده کند.
روش چهارم : مزه دار کردن جوجه با طعم زرشک
مواد لازم
زرشک
پیاز
روغن
رب گوجه
نمک،فلفل سیاه،زنجبیل، پاپریکا
زرشک، پیاز، روغن، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زنجبیل و رب گوجه را با هم مخلوط کنید و چند ساعتی مرغ ها را در این ترکیب استراحت دهید تا حسابی مزه دار شوند.
طعم ملس جوجه ها با طعم زرشک مزه ای به یاد ماندنی خواهد داشت.
طرز تهیه فسنجون گیلانی یا اناربیج
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله
- طرز تهیه سمبوسه پیتزایی شام راحت و خوشمزه + ویدیوی آموزش