امروز: پنج شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی با گوشت مرحله به مرحله

با یکی دیگر از سری آموزش های درست کردن غذا در خدمت شما هستیم . در این آموزش ما طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت را به شما عزیزان به صورت بسیار ساده مختصر آموزش می دهیم .

با این آموزش که مرحله به مرحله و به صورت تصویری می باشد ، میتوانید یکی از خوشمزه ترین کباب های تابه ای را در منزل خود تهیه کنید.

 

طرز تهیه کباب تابه ای

 

مواد لازم جهت درست کردن کباب تابه ای :

گوشت گوسفندی چرخ شده : ۵۰۰ گرم (گوشت چربی دار تهیه کنید . گوشت لخت نباشد)
پیاز : ۳ عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
سماق : به مقدار لازم
زعفران :  به مقدار لازم

 

ابتدا کمی زعفران آماده کنید و کنار بگذارید . سپس پیاز ها را پوست کنده و رنده کنید. آب پیاز ها را گرفته و در ظرفی قرار دهید.

گوشت چرخ شده را به همراه ادویه ها و پیاز رنده شده ،مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.

سپس کف تابه ی خود کمی چرب کرده ،مخلوط مورد نظر را در کف تابه پهن کنید و با کفگیر یا قاشق آنرا به تعداد دلخواه تقسیم کنید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به اصطلاح گوشت آب بیندازد و بپزد، سپس تکه های گوشت را برعکس کرده تا طرف دیگر هم خوب بپزد.

زمانی که دو طرف به یک اندازه پخته شد، کمی روغن روی آن بریزید و همچنین زعفران خود را هم اضافه کنید.

بعد از زمان کوتاهی کباب تابه ای شما آماده می شود.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن ته چين با ته‌ديگ كتف و بال

 

 

درست کردن کباب تابه ای طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه طرز تهیه کباب تابه ای خونگی کباب تابه ای

 

نوش جان. 🙂

 

ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.