امروز: دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خانگی به صورت مرحله به مرحله و تصویری

زیت نت : اشترودل یکی از غذاها و درست تر پیش غذا و فست فودهای دوست داشتنی می باشد که در انواع مختلفی درست می شوند. داخل اشترودل ها را میتوان با انواع مواد مانند: گوشت و قارچ، سبزیجات، سینه مرغ ریش ریش شده ، سوسیس و کالباس و … امروز ما در مجله اینترنتی زیت نت همراه شما دوستان عزیز هستیم با آموزش یک اشترودل خوشمزه که درون آن را با گوشت قارچ پر می کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

 

مواد لازم درست کردن کردن اشترودل :

خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم : ۱ پیمانه
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
ماست : ۳ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : ۳-۴ پیمانه
نمک‌ : به مقدار لازم
مایع رومال : مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون و‌کنجد
مواد گوشتی برای داخل اشترودل ( گوشت چرخ کرده+ پیاز+ قارچ، ادویه: نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر تخم گشنیز)
بجای گوشت سوسیس یا کالباس هم میتوان استفاده کرد.

 

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خانگی به صورت مرحله به مرحله و تصویری

طرز تهیه :

درست کردن خمیر :
برای شروع در ابتدا خمیر مایه و شکر و آب را با هم مخلوط کرده و‌ حدود ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.
سپس بعد از گذشت این مرحله ماست و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک را به موادمان اضافه کرده و‌ مخلوط میکنیم تا یک دست شود.
در مرحله بعدی آرد را سه پیمانه میزنیم، پیمانه چهارم در صورت نیاز کم کم اضافه شود.
در انتهای این مرحله روی خمیر را پوشانده و میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند.
بعد از گذشت این یک ساعت، خمیر را به تعداد دلخواه چونه کرده و ده دقیقه دیگر هم به خمیر ها اجازه میدهیم تا استراحت کند.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه سوپ قارچ و خامه خوشمزه و خانگی + تصاویر و مرحله به مرحله

 

درست کردن مواد داخل اشترودل :

ابتدا پیازها را نگینی خورد کرده و کنار میگذریم و قارچ ها را هم خورد میکنیم. سپس ماهیتابه را روی شعله قرار میدهیم و کمی روغن میریزیم سپس پیازها را درون آن ریخته و با حرارت ملایم کمی تفت میدهیم. سپس گوشت چرخ کرده را همراه ادویه ها اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم. در این مرحله قارچ را هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدهیم. بعد از آنکه مواد خوب پخته شد. زیر ماهیتابه را خاموش میکنیم و آن را کنار میگذاریم.

در انتها و مرحله آخر داخل خمیرها را باز کنید و از مواد گوشتی داخلش بریزید و با چاقو دو برش روی خمیر ها ایجاد کنید و از مواد رومال با قلمو روی آن بمالید و تمام.

برای پخت اشترودل هم فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ روشن کنید و اشترودل ها را به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.