زیت نت : کتلت یکی از غذاهایی است که مورد پسند بسیاری از افراد در سراسر جهان می باشد. کتلت ها انواع مختلفی دارند که از معروفترین آنها می توان به کتلت گوشت و سیب زمینی اشاره کرد. هر شهر و قومیتی آموزش های متفاوت و مخصوص خود را برای درست کردن این غذای خوشمزه اسفاده می کنند. اگر شما هم جزو افرای هستید که عاشق بادمجان هستید و دوست دارید این غذا را در خانه یا محل کار خود درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید، تا آخر این آموزش همراه ما در محله اینترنتی زیت نت باشید.
طرز تهیه کتلت گوشت و بادمجان با کمترین مواد در خانه + تصاویر
مواد لازم جهت تهیه کتلت بادمجان :
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ادویه ها شامل : نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ قاشق عذاخوری
جعفری خورد شده: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
در ابتدا بادمجان های خود را شسته و روی گاز و یا منقل کبابی کنید و بعد از آماده شدن آنها را کنار بگذارید. در ادامه بعد از اینکه بادمجان ها را کبابی کردیم و پوستشان را گرفتیم، آنها را کاملا ساطوری میکنیم تا به اندازه دلخواه و مورد نظر له شوند.
سپس یادمجان ها را با گوشت و پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم سپس جعفری را اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر این غذا.
در مرحله بعدی از مایه آماده شده به اندازه ای که میخواهیم برمیداریم و با دست به آن شکل می دهیم و درون روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلت هارا سرخ میکنیم.
نکته : این کتلت به خاطر بادمجانی که داخلش دارد، موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میدهد و تیره میشود. به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشد.
تمام. شما یک کدبانوئه تمام عیار هستید.
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله