امروز: دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
ترافل حلوا ارده

طرز تهیه ترافل حلوا ارده شیک و مجلسی در خانه

گاهی اوقات پیش آمده که آموزش هایی را مبنی بر تهیه ترافل حلوا در پیج های اینستاگرام و یا کانال های تلگرام و سایر شبکه های اجتماعی دیده باشید. اما شاید این آموزش ها کمی سخت بوده باشند و یا کامل نباشند. اگر دنبال یک آموزش کامل و جامع برای طرز تهیه ترافل حلوا ارده می گردید، با ما تا انتهای این آموزش در وب سایت زیت نت همراه باشید.

طرز تهیه ترافل حلوا ارده

طرز تهیه ترافل حلوا ارده شیک و مجلسی در خانه

 

مواد لازم تهیه ترافل

ارده ۲/۳ پیمانه(۱۶۸ گرم)
پودر شیرخشک (۱۱۴ گرم)
پودر شیرخشک مخصوص قنادی
پودر قند(۱۱۴ گرم)
شکلات شیری (۳۰ گرم)
روکش ترافل
پسته، خرد شده
دانه کنجد برشته شده
شکلات شیری ۶۰ گرم
کره ۱ قاشق چای خوری
اسپرینگل شکلاتی

 

طرز تهیه :

در یک کاسه متوسط ، پودر شیرخشک و پودر قند را با هم ترکیب کنید.
ارده را اضافه کرده و هم بزنید یا ورز دهید تا مخلوط به طور یکنواخت و یکدست شود.در ابتدا بسیار خشک و حالت پودری به نظر می رسد، اما همزمان با ورز دادن، بافت بهتری پیدا خواهد کرد(پس ارده بیش تری اضافه نکنید).

سپس با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا یک اسکوپ بستنی به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط برداشته و بین دستان خود به شکل یک توپ حالت دهید، و محکم فشار دهید تا کاملاً فشرده شود.

حدود ۱۶ ترافل ایجاد کنید.اگر این مخلوط خیلی خشک و در حال وا رفتن است، حدود ۱ قاشق غذاخوری ارده اضافه کنید و ورز دهید تا نرم شود.

بیشتر بخوانید  آموزش کیک شکلاتی خوشمزه به سبک کافی شاپ

اما باز هم تاکید می شود بدون اضافه کردن ارده اضافی کار را ادامه دهید.

 

حلوای شکلاتی

برای درست کردن حلوا شکلاتی، ۳۰ گرم شکلات شیری را روی مابقی مخلوط حلوا رنده کنید و به خوبی ورز دهید

 

تزئین ترافل با کنجد و پسته
توپک های حلوا را به صورت جداگانه در کنجد یا پسته بچرخانید.

پسته به راحتی مانند دانه های کنجد نمی چسبید، بنابراین ممکن است نیاز باشد با انگشت پسته ها را درون بافت ترافل وارد کنید.حدود ۱۵ دقیقه ترافل حلوا شکلاتی را در فریزر گذاشته تا کاملا خنک شود.
۶۰ شکلات را به روش بن ماری(روی حرارت غیرمستقیم بخار آب)ذوب کنید شکلات را هم بزنید تا کاملا ذوب و خیلی صاف شود. سپس کره را اضافه کنید.
یک سیخ چوبی را حدود ۱ سانتی متر درون شکلات ذوب شده فرو کنید و سپس در مرکز ترافل حلوا سرد شده، قرار دهید.با استفاده از سیخ چوبی، ترافل را درون کاسه شکلات زده و آغشته کنید تا کاملاً پوشانده شود. ترافل های پوشانده شده با شکلات را به آرامی روی کاغذ روغنی قرار داده و در یخچال گذاشته تا روکش شکلاتی آن کاملا سفت شود.

در صورت تمایل کمی اسپرینگل شکلاتی روی ترافل بپاشید.
ترافل ها را درون کاغذ مینی کاپ کیک قرار دهید تا سرو شوند.

ترافل ها به مدت چند هفته در دمای سرد یا در یخچال نگهداری می شوند. هوای گرم و مرطوب باعث تغییر شکل آن ها خواهد شد.

*نکته

برای داشتن یک حلوای ارده نرم، که لازم نیست به صورت توپ شکل داده شود، به جای مقادیر ذکر شده در بالا، به (۱۰۰ گرم)پودر شیر، (۱۱۴ گرم) پودر قند و (۲۵۲ گرم) ارده نیاز خواهید داشت.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن دونات کاکائویی خوشمزه در خانه
ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.