امروز: یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
تیرامیسو

آموزش درست کردن تیرامیسو خوشمزه در منزل

زیت نت : دسر تیرامیسو یکی از دسر های مورد علاقه بسیاری از افراد پس از خوردن نهار یا شام می باشد. این دسر که اصالتی اروپایی دارد با روش های مختلفی آماده و سرو می شود. دسر تیرامیسو را هر کس به سبک خودش تهیه می کند که بسته به ذائقه خود مواد داخل این تیرامیسو را کم و یا زیاد میکند. اگر شما هم میخواهید این دسر خوشمزه و معروف را در منزل خود آماده کنید با ما تا انتهای این آموزش همراه باشید.

آموزش درست کردن تیرامیسو

آموزش درست کردن تیرامیسو خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای درست کردن تیرامیسو

۵ عدد زرده تخم مرغ
۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
اسپرسو یا قهوه تلخ
۱ بسته بیسکویت لیدی فینگر
پودر کاکائو
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ فنجان خامه فرم گرفته
وانیل ۱ ق چایخوری

 

طرز تهیه تیرامیسو

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را در کاسه مناسبی بریزید.

در این مرحله باید زرده تخم مرغ را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید (از روش بن ماری استفاده کنید). برای این کار قابلمه بزرگی را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و کاسه حاوی زرده تخم مرغ را روی آن قرار دهید.

شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و با همزن دستی آنقدر هم می‌زنیم تا رنگ تخم مرغ‌ها روشن شود و بافت آن غلیظ و کرمی شود.

در مرحله بعد کاسه را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. پنیر و زرده تخم مرغ را با همزن کاملا مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه ترافل حلوا ارده شیک و مجلسی در خانه

خامه فرم گرفته را نیز به این ترکیب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

بیسکویت‌های لیدی فینگر را برای چند ثانیه درون اسپرسو سرد بغلتانید و آن‌ها را دانه دانه درون ظرف مورد نظر قرار دهید.

بعد از اینکه یک ردیف لیدی فینگر داخل ظرف قرار دادید یک لایه کرم تیرامیسو روی آن بریزید و سطح بیسکوئیت‌ها را با آن کاملا پوشش دهید.

ردیف بعدی لیدی فینگر مطابق مرحله قبل بچینید و باز با یک لایه کرم تیرامیسو روی آن را بپوشانید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید.

هنگام سرو روی تیرامیسو پودر کاکائو بپاشید.

 

درست کردن تیرامیسو

 

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد. کدین