طرز تهیه بستنی آلبالو
تابستان است و میوه های خوشمزه اش !
می توانید هر میوه ای که در یخچال دارید را میکس کنید و با آن بستنی درست کنید .
مقدار مواد اولیه آن هم بستگی به ذائقه شما دارد.
در بستنی آلبالو میتوانید با مقدار خیلی کمی آب بگذارید بپزد و بعد میکسش کنید و به آن گلپر و نمک اضافه کنید
و حتی میتوانید با میوه های دیگر مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید.
مواد مورد نیاز :
شکلات تخته ای یا چیپسی : ۵۰ تا ۱۰۰ گرم (قابل حذف) شیرین یا ترجیحا تلخ
آلبالو خرد شده بدون هسته: ۱ پیمانه
شکر : ۱/۴ پیمانه(در صورتی که خامه صبحانه استفاده میکنید ۱ پیمانه)
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
طرز تهیه :
شکلات ها را با چاقو خرد کنید.
البالو ها را بشورید و خرد کنید هسته هایش را جدا کنید داخل تابه بریزید و شکر را اضافه کنید روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا غلیظ شود .
حدودا ۲۰ دقیقه زمان می خواهد.
خامه قنادی را از نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا مثل بستنی نرم شود بعد با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد.
(اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید حتما بزارید فریزر ۱ الی دو ساعت بمونه تا یخی بشه بعد بیارید بیرون فرم بدید)
شکلات و آلبالو خنک شده را اضافه و مخلوط کنید و در ظرف درب دار بریزید و ۸ ساعت توی فریزر قرار بدید.
نکته: اگر میخواهید تکه های آلبالو زیر دندان نیاید و رنگ بستنی پر رنگ شود بعد از آماده شدن سس آلبالو آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید.
نکته : اگر از خامه صبحانه استفاده می کنید حتما بزارید داخل فریزر یخ بزند بعد فرم دهید و مقدار شکر یک پیمانه باشد.
شکر زیاد باعث شل شدن بستنی میشود.
< نوش جان >
طرز تهیه بستنی آلبالو
- طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه بدون خامه و شکر
- طرز تهیه کیک خامه ای با نان رولت با طعمی عالی + ویدئو و توضیح کامل
- طرز تهیه کیک تابه ای ساده و خوشمزه برای عصرانه + ویدیو
- طرز تهیه رولت پنیر و ژامبون سریع و خوشمزه + ویدیو
- طرز تهیه دسر روکر موز – دسر راحت و خوشمزه با مواد ساده
- طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری
- طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله