امروز: چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
کیک خامه ای با نان رولت

طرز تهیه کیک خامه ای با نان رولت با طعمی عالی + ویدئو و توضیح کامل

کیک و شیرینی ها از قدیم الایام طرفداران زیادی داشته اند. کیک‌ خامه ای خوشمزه با نان رولت برای دسر یا میان وعده گزینه‌ای عالی است زیرا کمتر کسی یافت می شود که از این کیک خوشمزه به راحتی بگذرد. اگر به دنبال دستور پخت یک کیک مجلسی هستید که به راحتی تهیه شود و طعم بینظیری داشته باشد صفحه درستی را باز کرده اید. می خواهیم با یک تخته رولت یک کیک خامه ای خاص درست کنیم که مزه به یاد ماندنی داشته باشد. برای میمانی های خود می توانید روی خوشمزگی این کیک حساب کنید!

کیک خامه ای با نان رولت

مواد لازم :
قالب ۳۰ در ۴۰
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۴۴ گرم
۶۸ گرم آرد قنادی
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن یک چهارم لیوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان رولت :

مرحله اول : زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

مرحله دوم : در یک ظرف جدا شیر و روغن را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم : آرد را الک کنید و به ظرف شیر و روغن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم : زرده های تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. سپس عسل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم : شکر را به ظرف سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم : هر دو مواد زرده و سفیده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. روی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختید مواد را بریزید و یکدست پخش و صاف کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی مخصوص

فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۲ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه زمان بدهید تا آماده شود.

 

نکته :

_ اگر فر سرد باشد یا دمای آن کم باشد نان رولت خشک و شکننده خواهد شد.

_ بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید برای خشک نشدن آن، کاغذ روغنی روی آن بگذارید.

 

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد. کدین