کیک و شیرینی ها از قدیم الایام طرفداران زیادی داشته اند. کیک خامه ای خوشمزه با نان رولت برای دسر یا میان وعده گزینهای عالی است زیرا کمتر کسی یافت می شود که از این کیک خوشمزه به راحتی بگذرد. اگر به دنبال دستور پخت یک کیک مجلسی هستید که به راحتی تهیه شود و طعم بینظیری داشته باشد صفحه درستی را باز کرده اید. می خواهیم با یک تخته رولت یک کیک خامه ای خاص درست کنیم که مزه به یاد ماندنی داشته باشد. برای میمانی های خود می توانید روی خوشمزگی این کیک حساب کنید!
کیک خامه ای با نان رولت
مواد لازم :
قالب ۳۰ در ۴۰
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۴۴ گرم
۶۸ گرم آرد قنادی
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن یک چهارم لیوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان رولت :
مرحله اول : زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
مرحله دوم : در یک ظرف جدا شیر و روغن را با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم : آرد را الک کنید و به ظرف شیر و روغن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم : زرده های تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. سپس عسل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم : شکر را به ظرف سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم : هر دو مواد زرده و سفیده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. روی قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختید مواد را بریزید و یکدست پخش و صاف کنید.
فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۲ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه زمان بدهید تا آماده شود.
نکته :
_ اگر فر سرد باشد یا دمای آن کم باشد نان رولت خشک و شکننده خواهد شد.
_ بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید برای خشک نشدن آن، کاغذ روغنی روی آن بگذارید.
- طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه بدون خامه و شکر
- طرز تهیه کیک تابه ای ساده و خوشمزه برای عصرانه + ویدیو
- طرز تهیه رولت پنیر و ژامبون سریع و خوشمزه + ویدیو
- طرز تهیه دسر روکر موز – دسر راحت و خوشمزه با مواد ساده
- طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری
- طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک شکلاتی تابه ای فوری و خوشمزه در منزل به صورت تصویری