امروز: سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی اصل و خوشمزه در خانه به صورت مرحله ای

قطاب یکی از شیرینی های مخصوص شهر زیبای یزد می باشد. اگر شما اهل یزد هستید که خوش به حالتان. اگر هم به این شهر مسافرت کرده باشید حتما برای سوغات نام قطاب را شنیده اید. امروز در مجله اینترنتی زیت نت با شما هستیم تا آموزش این شیرینی های خوشمزه را با همان طعم اصیل برای شما آموزش دهیم. پس با ما تا انتها همراه باشید.

مواد لازم جهت درست کردن قطاب یزدی

زرده تخم مرغ : ۱عدد
ماست : نصف لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد : حدود یک و نیم لیوان
روغن مایع : ۴ق.غ
بکینگ پودر : نصف ق.چ
مغزگردو و بادام : ۱۰۰گرم
پودرقند : ۲ق.غ
پودرهل : ۱ق.چ
پودر دارچین : نصف ق.چ
گلاب : ۱ق.غ

طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی اصل و خوشمزه در خانه به صورت مرحله ای

طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه قطاب یزدی

طرز تهیه

در ابتدا و برای شروع برای درست کردن خمیر، ماست و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و سپس به آن بکینگ پودر و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس وقتی کاملا باهم مخلوط شدند آرد الک شده را در دو سه مرحله به آن اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا جاییکه خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم و به دستمان نچسبد.

در این قسمت روی خمیر را میپوشانیم و در دمای محیط نیم ساعت به آن استراحت میدهیم.
در این فاصله مغز گردو و بادام را با پودر قند،پودر هل و پودر دارچین داخل غذاساز میریزیم تا خوب ریز شوند. سپس به آن یک قاشق گلاب میزنیم و خوب با گلاب مخلوطشان میکنیم تا مثل یک خمیر سفت بشود.

توجه : اگر گلاب بیشتر باشد باعث ترَکِ شیرینی میشود.
در مرحله بعدی خمیر ا با وردنه باز میکنیم تا تقریبا نازک بشود. بعد با قالب گرد میزنیم و از مغزیجاتمان وسط آن میگذاریم و آن ها را میبندیم.
سپس اجازه میدهیم تا روغن داغ بشود و بعد حرارتش را کم میکنیم و قطاب هارا داخلش سرخ میکنیم.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کوکی کره ای خوشمزه خانگی با دستور پخت ساده و سریع به صورت مرحله ای

وقتی طلایی شدن از روغن در می آوریم و میگذاریم تا ولرم شوند. سپس داخل پودرقند میغلطانیم و در ظرف مخصوص میچینیم.
سپس با پودر پسته و غنچه گل محمدی قطاب ها را تزئیین میکنیم.

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.