امروز: دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی با دستور خانگی خوشمزه + تصاویر و مراحل

اکثر اوقات بسیاری از افراد دوست دارند و ترجیح میدهند که برای صرف چای به جای قند و شکلات از شیرینی و دسرها استفاده کنند. یکی از این خوردنی های خوشمزه همراه چایی، مسقطی می باشد. درست مردن مسقطی کار بسیار پیچیده ای نمی باشد و شما دوستان عزیز میتوانید با یک دستور ساده و کاربردی که ما امروز در زیت نت برای شما آماده کرده ایم اسفاده کنید و یک مسقطی خوشمزه را در منزل و یا محیط کار برای خود و دوستانتان درست کنید و لذت ببرید. برای دیدن این آموزش با ما در ادامه همراه باشید.

 

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی با دستور خانگی خوشمزه + تصاویر و مراحل

 

مواد لازم جهت تهیه مسقطی شیرازی

شکر: یک و نیم لیوان
آب: ۴ لیوان
آب لیموترش: چندقطره(یا مقداری جوهرلیمو)
نشاسته گل: ۱ لیوان
گلاب: نصف لیوان
زعفرون غلیظ: به مقدار کافی
روغن مایع: یک سوم لیوان
کره: ۳۰گرم
خلال بادوم تفت داده: یک سوم لیوان

 

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی

طرز تهیه :

در ابتدا برای شروع شکر را با دو لیوان آب و چند قطره آب لیموترش روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا فقط شکر حل شود. (توجه کنید که شربت نباید بچوش بیاید!)
در مرحله بعدی داخل یک ظرف دیگر نشاسته را با دو لیوان آب، خوب مخلوط میکنیم تا کل نشاسته ها داخل آب باز شوند و سپس آن را به شربت خود اضافه میکنیم و بصورت مداوم و پیوسته آن را هم میزنیم.

بعد از گذشت نیم ساعت گلاب را به همراه زعفران اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگر هم میزنیم.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه بدون خامه و شکر

در این مرحله روغن را به همراه کره اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگر به هم زدن این مخلوط ادامه میدهیم.

سپس خلال بادوم ها را که تفت داده ایم اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر هم میزنیم تا جایی که رد قاشق کف قابلمه دیده شود و صدای جلیز ولیز روغن مسقطی کف ظرف شنیده شود.

این مرحله حدودا یک ساعت و نیم تا دوساعت زمان میبرد. هر چه حرارت کمتر باشد و زمان پخت طولانی تر شود، نشاسته بهتر خواهد پخت و بوی خامی آن گرفته میشود و در کل کیفیت و طعم مسقطی مان بهتر خواهد شد.

خب وقتی مخلوطمان به غلظت مناسب که رسید از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف یا قالب مورد نظر میریزیم که نیاز به چرب کردن ندارد.

بعد از گذشت یک ساعت که در محیط و دمای خانه قرار دادیم تا کمی خنک شود، مسقطی ما سفت خواهد شد و به راحتی از ظرف یا قالبمان جدا می شود.

نکته : مسقطی اگر خوب قوام نیاید بعد از اینکه ذلخل یخچال قرار بدهید برای نگهداری، آب میندازد.

 

نوش جان♥

 

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی با دستور خانگی خوشمزه + تصاویر و مراحل

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد. کدین