امروز: پنج شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش درست کردن نان سیمیت ترد و خوش طعم

آموزش درست کردن نان سیمیت ترد و خوش طعم

نان یکی از خوراکی هایی است که مصرف روزانه ما ایرانی ها می باشد. نان ها اغلب در مدل ها ،طرح ها و طعم های مختلف در نانوایی ها و آشپزخانه های خانگی پخت می شوند. با توجه به تارخ غنی و قومیت های مختلف در ایران، انواع مختلفی از نان تهیه می شود که بسیار خوشمزه نیز هستند. امروز با ما همراه باشید با طرز تهیه نان سیمیت خوشمزه.

 

آموزش درست کردن نان سیمیت

نان سیمیت

 

برای تهیه و پخت این نان به مواد زیر احتیاج دارید. مواد لازم را آماده کنید تا در ادامه به طرز تهیه این نان زیبا و خوشمزه بپردازیم.

 

مواد لازم برای درست کردن نان سیمیت

۳۵۰ گرم آرد سفید حدود ۲و نیم لیوان
۱/۲ پیمانه شیر ولرم
۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه
۲ قاشق غذاخوری شیره خرما یا انگور
نوک قاشق نمک
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد تخم مرغ

 

طرز تهیه :

ابتدا نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف شکر مخلوط کنید، بعد پودر خمیر مایه را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا عمل آمده و اسفنجی شود.

داخل یه کاسه تخم مرغ و نمک و شکر و روغن مایع را ریخته و با همزن دستی هم بزنید. بعد خمیرمایه عمل آمده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کرده سپس کم کم آرد الک شده رو اضافه کنید. (آرد باید کم کم اضافه شود و تا جایی باید این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.) سپس خمیر را حسابی ورز داده و داخل یه کاسه که ته آن با چند قطره روغن چرب شده قرار دهید و روی کاسه را با پارچه بپوشانید و حدود ۱ ساعت در دمای محیط گذاشته تا حجم خمیر دو برابر شود.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه دسر خنک و خوشمزه با آلبالو

بعد از گذشت یک ساعت و پف کردن خمیر آن را در تقسیم کرده و این تکه ها را با دست روی سینی بچرخانید و بصورت دو نوار باریک و بلند کنار هم گذاشته و دوتا نوارهارو به هم بپیچید و دو سر اونهارو بهم وصل کنید .

برای بار دوم خمیره را ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود.

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای آماده شده را روی کاغذ با فاصله از هم بگذارید. شیره انگور رو با آب رقیق کنیدو با فرچه روی خمیرهارو آغشته کنید (همچنین می توانید از ترکیب تخم مرغ و شیر استفاده کنید) سپس نان ها را داخل سینی بچینید و داخل فر که از قبل گرم کرداید گذاشته تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا بیست دقیقه در فر بماند.

 

آموزش درست کردن نان سیمیت ترد و خوش طعم

 

نکات مهم :

(سعی کنید خیلی آرد اضافه نکنید و چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید) تا کیفیت نان پایین نیاید.
هرچه خمیر سبک تر باشه نان بهتری خواهیم داشت
من گریل را هم روشن کردم تا کنجدها برشته شود.
اگر از کنجد بو داده شده یا تفت داده شده استفاده شود، نان طعم بهتری دارد.
اگر میخواهید نان شما نرم باشد یه کاسه آب را طبقه پایین فر قرار دهید.
بعد از خارج کردن از فر روی نانها را با پارچه مرطوب ده دقیقه بپوشانید‌.

 

 

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.