امروز: سه شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو

آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو خوشمزه و خانگی به صورت تصویری

در این مطلب با آموزش یک کاپ کیک خوشمزه با شما دوستان عزیز همراه هستیم. این کاپ کیک لذیذ رو توی هر فصلی میتونید آماده کنید و در مهمانی ها و دورهمی ها و همراه خانواده نوش جان کنید. با ما در ادامه حتما حتما همراه باشید.

این کاپ کیک رو میتونید با آلبالوی تازه که الان هم فصلش هست درست کنید و هم با آلبالوی فریز شده که بشه براحتی تو فصل سرد هم از خوردن این کیک فوق العاده کاملا لذت برد. مراحل آماده سازی این کاپ کیک خوشمزه رو در ادامه برای شما قرار دادیم. این کیک عالی رو درست کنید و با یه لیوان چای تو عصر تابستانی همراه با خانواده نوش جان کنید.

 

آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو

مواد لازم جهت آماده کردن کاپ کیک :

آلبالوی بدون هسته: ۲۰۰گرم(یه لیوان)
شکر: ۴ قاشق غذاخوری(برای پخت آلبالو)
کره: ۳۰ گرم(یه ق.غ)
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: نصف ق.چ
ماست: نصف لیوان
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع : نصف لیوان
آردقنادی : ۲ لیوان سر خالی

 

آموزش طرز تهیه :

اول از همه فر خود را روشن کنید تا گرم شود.

برای شروع هم ابتدا هسته آلبالوها رو جدا میکنیم و سپس داخل تابه میریزیم و همراه با شکر ۵ دقیقه با حرارت متوسط میجوشانیم.

دقت کنید که در زمان پخت آلبالوها کف روی آنها را مرتب بگیرید. وقتی که آلبالوها کمی غلیظ شد، کره را به آن اضافه میکنیم. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.

در مرحله بعد تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل با دور تند همزن میزنیم تا سفید رنگ و حجیم و کشدار شود.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه در زمان کوتاه

همزمان بکینگ پودر را با ماست مخلوط میکنیم. وقتی پف کرد همراه روغن مایع به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

در آخر آرد را روی مایع الک میکنیم و با همزن دستی آنرا خوب مخلوط میکنیم.مایه آماده شده باید کمی غلیظ تر از مایه کیکهای معمولی باشد.

بعد از اینکه مایه ما آماده شد، آلبالوها را داخل آن میریزیم و به آرامی هم میزنیم به طوری که آلبالوها له نشوند.

 

آماده سازی کاپ کیک ها برای پخت :

در آخر هم جای کاپ کیک هامون که سیلیکونی هستن را چرب میکنیم و از مایه کیک به اندازه ای که نیم سانت از سر کپسولها خالی بماند داخل آنها میریزیم. (از

کپسول کاغذی هم میتوانید استفاده کنید و نیاز به چرب کردن ندارد.)

سپس کاپ کیک ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا بماند.

دمای فر گازی(۱۸۰درجه)

دمای فر برقی (۱۶۰ درجه)

در آخر هم به دلخواه میتوانید روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و آلبالو تزئین کنید.

 

نوش جان♥

 

آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو

آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو خوشمزه و خانگی به صورت تصویری

آموزش درست کردن کاپ کیک آلبالو

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.