امروز: یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری

کاچی یکی از غذاهای قدیمی و بسیار پر طرفدار میان خانم هاست. این خوراکی خوشمزه از دیرباز برای برگرداندن انرژی از دست رفته مخصوصا برای خانم هایی که تازه وزن حمل کرده اند و بچه دار شده اند. این غذا را با دستوری مشابه در سراسر و گوشه کنار ایران آماده میکنند. امروز ما برای شما عزیزان آموزش یکی از بهترین و خوشمزه ترین نوع کاچی را آماده کرده ایم که امیدواریم از این دستور آشپزی نهایت اسفاده را ببرید.

طرز تهیه کاچی زعفرانی

مواد لازم جهت تهیه کاچی زعفرانی

آرد سبوس دار : ۱ لیوان(از نانوایی سنگکی تهیه کنید)
آرد برنج : یک سوم لیوان
شکر : ۱ لیوان سرخالی
کره : ۱۰۰ گرم
روغن مایع : یک چهارم لیوان
زعفران : نصف لیوان
گلاب : نصف لیوان
پودرهل : ۱ق.چ
زردچوبه : نصف ق.چ
آب : ۴ لیوان

 

  طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه

ابتدا برای درست کردن شربت، وقتی آب به جوش آمد شکر و زعفران را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل بشود. وقتی یکی دو دقیقه جوشید در آخر گلاب را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
در مرحله دوم آرد سنگک را با آرد برنج داخل قابلمه با حرارت کم، ده دقیقه تفت میدهیم تا رنگ آرد طلایی بشود. (دقت کنید خیلی تیره نشود).

سپس آرد را داخل ظرف دیگری میریزیم و کنار میگذاریم.داخل همان قابلمه روغن مایع و کره را میریزیم و وقتی کره آب شد زردچوبه و پودرهل را اضافه میکنیم و آرد را روی آن ها الک میکنیم(مرحله الک کردن را اصلا حذف نکنید) سپس در حد یکی دو دقیقه با کره تفت میدهیم و بعد شربت را در سه مرحله اضافه میکنیم و بعد از هر مرحله سریع مایه را هم میزنیم تا آرد گوله گوله نشود.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و خوشرنگ در خانه

در مرحله بعد وقتی مایه مان یکدست شد و به غلظت فرنی رسید، دم کنی میگذاریم تاحدود ده دقیقه روی این حرارت بماند و به روغن بیفتد. بعد از گذشت این زمان، کاچی زعفرونی ما آماده شده است.

در آخر هم برای عطر بهتر کاچی، زعفران اضافه میکنیم. حتی میتوانید یک قاشق از کره را هم نگه دارید به همراه یه قاشق گلاب و در آخر به کاچی خود اضافه کنید که در نهایت عطر و طعم آن فوق العاده میشود.

همچنین میتوانید از مغزهایی مثل گردو،بادام و پسته برای تزئین آن استفاده کنید.

 

طرز تهیه کاچی زعفرانی

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد. کدین