
زیت نت : باقلوا یکی از کیک هایی است که بیشتر با چای و به عوان عصرانه خورده می شود. این کیک را بسیاری از افراد و قنادان به یک شکل آماده می کنند. شاید در جزئیات کمی متفاوت باشد ولی در کل برای آماده سازی نیاز به مواد خاصی ندارید. اگر شما هم میخواهید در دورهمی ها و مهمانی های خود این کیک خوشمزه را آماده کنید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
آموزش درست کردن کیک باقلوا در خانه
مواد لازم :
چهار عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر
یک دوم پیمانه روغن
دو پیمانه آرد
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری پودر هل
نوک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه کیک باقلوا :
برای درست کردن این کیک خوشمزه کافیست که اول از همه تخم مرغ، شکر، وانیل و پودر هل را با هم مخلوط کنیم و هم بزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود. سپس شیر و روغن مایع را به تخم مرغها اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم تا فقط مخلوط شوند. حالا آرد و بیکینگ پودرو که با هم الک کرده ایم به مایه اضافه کنیم و هم میزنیم تا مایه کیک ما یکنواخت شود سپس مایه را داخل قالب چرب شده ریخته و داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم قرار می دهیم تا برای نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مواد لازم جهت شیره کیک :
یک سوم پیمونه آب
یک سوم پیمونه گلاب
یک پیمانه شکر
زعفرون دم شده به مقدار لازم
همه ی مواد بالا را داخل یک قابلمه روی حرارت مخلوط میکنیم و سپس زمانی که یک یا دو قل زد و کمی غلیظ شد، شیره م آماده است. این شیره را وقتی کیک پخت و سرد شد روی کیک میریزیم. و در آخر هم با خلال پسته و بادام و برگ گل باقلوای خود را تزیین میکنیم.
- طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه بدون خامه و شکر
- طرز تهیه کیک خامه ای با نان رولت با طعمی عالی + ویدئو و توضیح کامل
- طرز تهیه کیک تابه ای ساده و خوشمزه برای عصرانه + ویدیو
- طرز تهیه رولت پنیر و ژامبون سریع و خوشمزه + ویدیو
- طرز تهیه دسر روکر موز – دسر راحت و خوشمزه با مواد ساده
- طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری
- طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله