امروز: سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش درست کردن کیک مرطوب شکلاتی خوشمزه

آموزش درست کردن کیک مرطوب شکلاتی خوشمزه با آسانترین روش

اگر شما هم از دوستداران رفتن به کافه ها هستید حتما کیک مرطوب یا خیس سفارش داده اید مخصوصا اگر این کیک، یک کیک شکلاتی باشد. کیک های خیس و مرطوب طرفداران خاص خود را دارد و طعم آن نیز بسته به ذائقه هر فردی می تواند متفاوت درست شود. امروز ما در مجله اینترنتی زیت نت با شما هستیم تا یکی از همین کیک های مرطوب و خوشمزه را برای شما آموزش دهیم. پس تا انتها همراه ما باشید.

 

‎مواد لازم جهت تهیه کیک مرطوب :

‎۱۵۰ گرم کره
‎۱/۲ لیوان (۵۰ گرم) پودر کاکایٔو
‎۱ پنس نمک
‎۱ لیوان (۲۴۰ میلی لیتر) آب
‎۲ لیوان (۲۸۰ گرم) آرد
‎۱ لیوان (۲۰۰ گرم) شکر دانه ریز
‎۱ بسته بیکینگ پودر(۵ گرم) یا ۱ قاشق مرباخوری
‎۲ عدد تخم مرغ ، در دمای اتاق
‎۲-۳ قاشق غذاخوری (۹۰ گرم) ماست صاف شده

‎برای سس:

‎۸۰ گرم شکلات تیره یا شیری
‎۱/۲ پاکت (۱۰۰ میلی لیتر) خامه صبحانه
‎۱ قاشق چایخوری کره

درست کردن کیک مرطوب شکلاتی

آموزش درست کردن کیک مرطوب شکلاتی خوشمزه با آسانترین روش

 

طرز تهیه:
‎برای شروع کره، کاکایٔو، نمک و آب را در قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط و هم بزنید تا بپزید و کره کاملا ذوب شود و قوام یکدستی پیدا کند.
‎سپس آرد الک شده ، شکر دانه ریز و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.

نیمی از سسی را که پخته اید را روی مواد خشک بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید و سس باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه و خوشرنگ به صورت مرحله ای + تصاویر

سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار افزودن با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند. ماست صاف شده را آخر اضافه کنید

و هم بزنید.

این مخلوط را در قالب کیک که خوب با کره چرب شده بریزید و داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار دهید بپزد ، تا زمانی که چاقو یا خلال چوبی را در کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاید.

۱۵ دقیقه پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید از قالب جدا کنید.

برای روکش هم ، خامه را در قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت متوسط تا گرم شود وقتی از لبه ها شروع به کف زدن کرد ، آن را از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.

در انتها سس شکلات را روی کیک بریزید و اگر می خواهید کیک مرطوب باشد ، میتونید قبل از ریختن سس ، با یک چوب کیک را سوراخ کنید تا سس در کیک نفوذ کند.

 

نوش جان ♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.