امروز: دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه

آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه و خوشرنگ به صورت مرحله ای + تصاویر

درست کردن کیک یکی از تفریحات و سرگرمی های بانوان و آقایان در آشپزخانه به شمار می رود. بسیاری از کشورها هر کدام دستورات و ویژگی های منحصر به فردی برای درست کردن دسر ها و کیک ها دارند که با توجه به ذایقه شان مخصوص خود آنهاست و بسیاری از دستورات و آموزش ها نیز به سایر کشورها و شهرها دست به دست می چرخد. یکی از این کیک ها کیک موز می باشد که بسیاری از افراد در سراسر جهان این کیک خوشمزه را تهیه می کنند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که درست کردن کیک برای شما بسیار لذت بخش است توصیه میکینم که تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا آموزش یکی از خوشمزه ترین دستورات تهیه کیک موز به صورت کاملا ساده و خوشمزه را برای شما شرح دهیم.

آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه

آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه و خوشرنگ به صورت مرحله ای + تصاویر

 

مواد لازم جهت درست کردن کیک موز :

تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
روغن مایع: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: دو سوم پیمانه
آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست)
موز: به تعداد لازم
شکر قهوه ای یا سفید: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری

 

آموزش طرز تهیه کیک موز تابه ای خوشمزه

طرز تهیه :

در ابتدا تخم مرغ را با وانیل و شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. سپس شیر و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
در مرحله بعدی آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و توی چند مرحله به مایه مان اضافه میکنیم.
و در آخر مغز گرد و خوردشده را هم به مخلوطمان اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن تیرامیسو خوشمزه در منزل

در این مرحله موزها را به صورت طولی برش میدهیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم و کنار میگذاریم.

آماده سازی تابه :

در ابتدا تابه مورد نظرمان را روی شعله پخش کن یا پایه قرار میدهیم تا گرم شود.
سپس کره را اضافه میکنیم و هنگامی که آب شد شکر را اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم. سپس دو قاشق آب میریزیم تا شکر حل شود، بعد موزها را داخل ماهیتابه میچینیم و مایه کیک را روی آن میریزیم.

در این مرحله دم کنی را روی تابه میگذاریم و اجازه میدهیم کیک مان با حرارت کم و نیم ساعت بپزد.
بعد از گذشت نیم ساعت، با خلال چوبی تست میکنیم اگر تمیز بیرون آمد، کیک موز ما پخته و آماده شده.

بعد از اینکه زیر ماهیتابه را خاموش کردیم اجازه میدهیم تا کمی خنک شود و سپس ماهیتابه را داخل ظرفی مناسب برمیگردانیم و روی کیک را تزئیین میکنیم.

از بافت اسفنجی و نرم کیک تان لذت ببرید.

 

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.