زیت نت : کیک یزدی یکی از شیرینی هایی است که در اکثر قنادی ها درست می شود. این کیک با دستورات مختلفی آماده می شود اما ما در این مطلب بهترین دستور پخت این کیک که یک دستور اصیل یزدی است را به شما عزیزان آموزش میدهیم. برای فراگیری آموزش این کیک تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه کیک یردی اصل
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱۵۰گرم (سه چهارم لیوان)
ماست : ۳ق.غ
بکینگ پودر : ۲ق.چ
عسل : ۲ق.غ
گلاب : یک چهارم لیوان
پودر هل : نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره)
آرد: ۲۷۰ گرم (۲لیوان سرپر)
روغن : ۱ لیوان
طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه
قبل از هر چیز فر را روشن میکنیم و با دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم.
در ابتدا و برای شروع تخم مرغ ها را با شکر حدود ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا وقتی که رنگش روشن بشود و حجمش دو برابر.
سپس ماست را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کنه و حجم ماست زیاد و پفکی بشود.
حالا روغن مایع را همراه گلاب و عسل به مایه مورد نظر اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.
در این مرحله اسانس هل و ماست را اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آرد را روی مایه الک میکنیم و با کمک لیسک مواد را باهم مخلوط میکنیم.
در مرحله بعدی وقتی مایه مان کاملا یکدست شد داخل قیف میریزیم تا راحت تر توی کپسول ها را پر کنیم.
سپس داخل قالب مافین کپسول قرار میدهیم و با مایه کیک مان داخلشان را با کمک قیف یا با قاشق پر میکنیم بطوریکه نیم سانت از سر کپسولها خالی بماند و در آخر هم روی کیک ها را کنجد میریزیم.
کیک ها را داخل فر قرار میدهیم و بعد از بیست دقیقه کیکای خوشمزه ما آماده میشوند.
شما دوستان عزیز می توانید این کیک یزدی خوش بافت و خوشمزه را در منزل و مهمانی ها درست کنید و از خوردنش همراه یک چای تازه دم لذت ببرید.
منبع : ashpazi.foodspy
- طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه بدون خامه و شکر
- طرز تهیه کیک خامه ای با نان رولت با طعمی عالی + ویدئو و توضیح کامل
- طرز تهیه کیک تابه ای ساده و خوشمزه برای عصرانه + ویدیو
- طرز تهیه رولت پنیر و ژامبون سریع و خوشمزه + ویدیو
- طرز تهیه دسر روکر موز – دسر راحت و خوشمزه با مواد ساده
- طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری
- طرز تهیه کیک شکلاتی تابه ای فوری و خوشمزه در منزل به صورت تصویری