امروز: پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
رولت شکلاتی

طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه در زمان کوتاه

رولت ها از جمله شیرینی های محبوبی به شمار می روند که در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارند. این شیرینی ها به دلیل نوع و مدل درست شدنشان بسیار مود توجه رولت دوستان می باشند. اگر شما هم می خواهید در منزل برای خودتان و یا در مهمانی ها این رولت خوشمزه را تهیه کنید کافی است تا انتهای این آموزش با ما در زیت نت همراه باشید.

طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه در زمان کوتاه

 

مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی :

تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان و ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

مواد روی رولت:

سس شکلات به مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت شکلاتی:

تخم مرغ ها و پودر شکر را در ظرفی به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی مخلوط میکنیم سپس روغن مایع، ماست و آب لیموترش را اضافه کرده و با همزن می زنیم. مخلوط آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا خمیر یکدست شود.

در مرحله بعد خمیر را در سینی فر یا قالب مخصوص رولت که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می ریزیم و در فری که از قبل با دمای ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک رولت بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی مخصوص

می توانیم برای میان رولت از هر مربا و مارمالاد دلخواه و سس شکلات و یا خامه ی شیرینی استفاده کنیم. تمام سطح کیک رولت را با مواد مورد نظر می پوشانیم و از یک سر کیک رولت به کمک کاغذ روغنی آن را رول می کنیم و به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم و تا انتها این کار ادامه می دهیم سپس رولت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد روی رولت را با سس شکلات می پوشانیم.

 

نکات لازم برای تهیه رولت شکلاتی:

برای تهیه ی سس شکلات می توانیم از ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای و ۲۰۰ گرم خامه استفاده کنیم و خامه را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم تا داغ شود ولی نجوشد.

سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و شکلات تخته ای را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس، یکدست شود. برای تهیه ی سس شکلات می توانیم از ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سیاه و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای شیری و ۵۰ گرم کره استفاده کنیم و آن ها را در ظرفی خرد کنیم و ظرف را روی دهانه یی ظرف دیگری که پر از آب در حال جوشیدن است قرار دهیم و به روش بن ماری ذوب کنیم.

 

 

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.