امروز: پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه و مخصوص در منزل به صورت مرحله ای و تصویری

اگر شما هم اهل خوردن شیرینی جات هستید، به احتمال زیاد اسم شیرینی لطیفه به گوشتان خورده است. این شیرینی که یکی شیرینی پر طرفدار و لطیف و خوشمزه است در قنادی های بسیاری از کشورها آماده می شود. در این مطلب از زیت نت آموزش این شیرینی خوشمزه را برای شما قرار داده ایم که امیدواریم از آن لذت کافی را ببرید. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.

 

مواد لازم جهت تهیه شیرینی لطیفه

تخم مرغ : سه عدد(زرده و سفیده جدا شود)
شکر : ۹۰گرم(معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
آرد : ۹۰گرم(دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت : ۲۵گرم(تقریبا ۳ ق.غ)
وانیل : یک چهارم ق.چ استاندارد
بکینگ پودر : یک چهارم ق.چ استاندارد
پودرقند : به میزان لازم
خامه قنادی : ۳۰۰ گرم

 طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه و مخصوص در منزل به صورت مرحله ای و تصویری

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه

قبل از شروع کار فر را روشن کنید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰درجه گرم شود.
در مرحله اول زرده و سفیده تخم مرغ ها را که کاملا خنک هستند از هم جدا میکنیم، سفیده هارا با دور تند همزن میزنیم و وقتی که کمی پف کرد، شکر را کم کم به آن اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا سفیده ها کاملا حجیم و پفکی شوند. سپس زرده هارا دانه دانه به سفیده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در مرحله بعدی آرد را دو بار الک میکنیم و کنار میگذاریم.

وقتی مایه شیرینی آماده شد آرد را همراه نشاسته ذرت،وانیل و بکینگ پودر در دو سه مرحله روی آن الک میکنیم و با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا داخل مایه باز شود و پف مایه شیرینی از بین نرود.
در این مرحله مایه را داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده میریزیم و روی کاغذ روغنی که داخل سینی انداختیم، با فاصله از هم و یک اندازه پایپ میکنیم(برای اینکه شیرینی ها یک اندازه شوند میتوانید پشت کاغذ روغنی دایره های یک اندازه بکشید و بعد داخل سینی قرار دهید)

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن شیرینی برنجی خوشمزه در خانه

سپس بلافاصله روی شیرینی ها را پودر قند الک میکنیم و برای ۱۰ دقیقه داخل فر میگذاریم با دمای ۲۰۰درجه که از بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل گرمش کرده ایم.

نکته : از قبل، گرم بودن فر را حتما چک کنید. این مورد در پخت این شیرینی بسیار موثر می باشد.
بعد از اینکه شیرین ها را از فر درآوردیم میگذاریم تا کاملا خنک شوند و بعد از کاغذ جدا میکنیم.
در مرحله آخر هم خامه قنادی را بعد از اینکه یخ آن کمی باز شد با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیرد و سپس داخل قیف میریزیم و برای وسط شیرینی ها از آن استفاده میکنیم.( به هر مقدار که دوست داشتید.)

بعد لطیفه های آماده را برای یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم. میتوانید روی قسمتی از خامه را روی شیرینی با خلال پسته تزئین کنید.

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه و مخصوص

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.