طرز تهیه شیرینی نخودچی مجلسی در خانه :
شیرینی نخودچی علاوه بر اینکه در اعیاد و جشن ها مورد استقبال اکثریت قرار میگیرد ، شیرینی مورد علاقه بعضی کودکان نیز هست .
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی قزوین و از معروفترین شیرینیهای ایرانی است .
#شیرینی_نخوچی 😍😍
برای این شیرینی دستورهای زیادی وجود داره . ولی دستور اصلی و پایه شیرینی نخود چی اینه :
- مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی :
◄ آرد نخودچی ۴۰۰ گرم
◄ پودر قند ۲۰۰ گرم
◄ روغن جامد ۲۰۰ گرم
◄ آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
◄ پودر هل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
- اول روغن جامد را همراه پودر قند و هل چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و پوک شود.
- بعد آرد نخودچی و آرد سفید را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیری شود.
- خمیر شیرینی را داخل کیسه نایلون گذاشته حداقل یک شب در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
- بعد خمیر را روی نایلون با وردنه به قطر ۱ سانت باز کنید و با قالب شیرینی نخوچی قالب بزنید. دقت کنید همه شیرینی ها را یک اندازه درست کنید تا داخل فر یک دست پخته شوند.
- در صورت تمایل روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید.
- شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید در دمای ۱۸۰ حدود ۱۰ دقیقه
مقالات و مطالب مرتبط
- طرز تهیه کیک تابه ای ساده و خوشمزه برای عصرانه + ویدیو
- طرز تهیه رولت پنیر و ژامبون سریع و خوشمزه + ویدیو
- طرز تهیه دسر روکر موز – دسر راحت و خوشمزه با مواد ساده
- طرز تهیه کاچی زعفرانی در خانه با طعم قدیمی و فوق العاده به صورت تصویری
- طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک شکلاتی تابه ای فوری و خوشمزه در منزل به صورت تصویری
- طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه و مخصوص در منزل به صورت مرحله ای و تصویری
ارسال دیدگاه