امروز: پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
کیک شکلاتی کافی شاپی

آموزش درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی مخصوص

زیت نت : حتما شما هم حتی برای یک بار به کافی شاپ رفته اید و اگر در آنجا کیک شکلاتی هم سفارش داده باشید که متوجه خواهید شد بعضی از این کافی شاپ ها کیک های شکلاتی بی نظیری دارند که واقعا سورپرایزتان می کنند. اگر طرفدار این نوع کیک ها باشید که واقعا به شما خوش میگذرد. درست کردن این نوع کیک ها کمی متفاوت می باشد. اگر میخواهید شما هم در منزل این کیک را آماده کنید و دوستان و آشنایانتان را شگفت زده کنید با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی

آموزش درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی مخصوص

 

مواد لازم این کیک :

آرد سفید ۲ونیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه اگر شیرینتر دوست داشتین ۲پیمانه
پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ درشت ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پنس
باترمیلک ۱ پیمانه
آب گرم ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم جهت باترمیلک
شیر ۱ لیوان
سرکه یا آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی :

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵درجه گرم کنید.

برای شروع باتر میلک را درست کنید: به این صورت که یک قاشق سرکه یا آبلیمو را داخل یک لیوان بریزید و روی آن شیر بریزید به همان صورت تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا شیر به اصطلاح بریده شود. بعد از ۱۵ دقیقه وقتی شیر راهم بزنید متوجه میشوید که شیر بریده بریده شده . اینجاست که باترمیلک ما آماده شده است.

در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را مخلوط و ۳ بار الک کنید. در ادامه تخم مرغ و وانیل و شکر را به مدت ۵ دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر شود.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی با دستور خانگی خوشمزه + تصاویر و مراحل

روغن و آب گرم و باترمیلک آماده شده را اضافه کنید. بعد از هم زدن مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

برای مرحله بعد قالب خود را با ارده را چرب کنید. مایع کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از زمان تعیین شده تست کنید اگر نپخته بود میتوانید زمان بیشتری بگذارید چون دمای فرها اغلب متغیر هست بعد از زمان تعیین شده از قالب دربیاورید و نوش جان کنید.

*سایر نکات

  • کیک شکلاتی مخصوص(کافی شاپی)
  • نکته بسیار مهم این هست که مایع این کیک نسبت به بقیه کیکها رقیقتر هست پس نگران نباشید و آرد زیادی اصلا اضافه نکنید.
  • همین رقیق بودن مایع کیک باعث بافت نرم و اسفنجی کیک خواهد بود.

آموزش درست کردن کیک شکلاتی کافی شاپی مخصوص

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.