امروز: پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش درست کردن ترشک آلبالو

آموزش درست کردن ترشک آلبالو در خانه با آسانترین روش و آماده سازی سریع

زیت نت : همیشه بیرون رفتن برای تفریح و یا پیکنیک های خانوادگی باعث میشود تا به جاهای دیدنی و زیبا برویم. البته یکی از زیبایی های این مکان های دیدنی و شلوغ وجود دستفروشها و مغازه های هله هوله فروشی می باشد. اگر شما نیز مانند بسیاری از افراد به خوراکی های ترش علاقه دارید حتما شیشه ها و ظرف های پر از آلوچه و لواشک نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. شما به راحتی میتوانید در منزل خود این خوراکی های خوشمزه را درست کنید. یکی از این خوراکی ها که امروز برای شما آموزش آن را قرار داده ایم، ترشک آلبالو می باشد. اگر به میخواهید این ترشک را در منزل و در کوتاهترین زمان درست کنید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

 

آموزش درست کردن ترشک آلبالو

آموزش درست کردن ترشک آلبالو در خانه با آسانترین روش و آماده سازی سریع

مواد لازم جهت درست کردن ترشک آلبالو

آلبالو تازه : ۱ کیلو
آب : ۲ لیوان
نمک : ۱ قاشق غذاخوری
نبات : چند تکه کوچک

آموزش درست کردن ترشک آلبالو

طرز تهیه :

در ابتدا و برای شروع آلبالو ها را شسته و ساقه های آن را میگیریم و کنار میگذاریم. سپس آنها را در قابلمه ای مناسب ریخته و آب و نمک و نبات ها را اضافه کرده و برای مدت یک ساعت میگذاریم تا حرارت ببیند.

در انتها و پس از گذشت یک ساعت و غلیظ شدن آلبالوها زیر شعله را خاموش میکنیم و آلبالوها را در ظرفی ریخته و کنار میگذاریم تا سرد شود.

پس از اینکه موادتان کاملا سرد شد، ترشک شما آماده سرو میباشد.

اگر گلپر دوست داشتید میتوانید به مقدار لازم به ترشک خود اضافه کنید و میل نمایید.

آموزش درست کردن ترشک آلبالو

مقالات و مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.