امروز: دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
قتل فجیع دختربچه سراوانی و دستگیری قاتلان

قتل فجیع دختربچه سراوانی و دستگیری قاتلان

اخبار حوادث : عاملان شلیک مرگبار به دختر ۷ ساله سراوانی پس از بازگشت به کشور در عملیات ویژه پلیس دستگیر شدند.یکی از گروه خبرهایی که همه افراد پس از خواندن آن صفحه واقعا اندوهگین می شوند، خبرهای صفحه حوادث است که با دیدن خبرهایی متاثر کننده خودمان هم ناراحت می شویم. اما متاسفانه این خبرها چه بخواهیم و چه نخواهیم اتفاق افتاده اند.

قتل فجیع دختربچه سراوانی و دستگیری قاتلان

قتل فجیع دختربچه سراوانی و دستگیری قاتلان

ماجرای قتل چیست؟

سرهنگ مرتضی جوکار، جانشین فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان در تشریح این ماجرا گفت: اوایل آبان امسال در پی وقوع تیراندازی در یکی از مناطق مسکونی روستای آسپیچ شهرستان سراوان، دختربچه‌ای به نام مونا نقیبی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و جان باخت. کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی به همراه تیم بررسی صحنه جرم به سرعت در محل حاضر شدند و از همان لحظات ابتدایی تحقیقات خود را برای شناسایی عاملین جنایت آغاز کردند.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان افزود: رسانه‌های وابسته به معاندین و مغرض ادعا کردند این کودک در پی‌ تیراندازی بی‌ضابطه نیروهای نظامی در یکی از مناطق مسکونی از توابع شهرستان سراوان جان باخته است و با انتشار این خبر کذب موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم آوردند، اما تحقیقات و بررسی‌های میدانی پلیس از همان ابتدا مشخص کرد یک باند سارقین مسلح هنگام سرقت مسلحانه یک دستگاه خودرو، اقدام به تیراندازی کرده و در این بین دختربچه هفت ساله‌ مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.

سرهنگ جوکار افزود: با رصد دقیق پلیس مشخص شد عاملان این جنایت پس از وقوع قتل به یکی از کشورهای همسایه گریخته‌اند. سرانجام با کار دقیق پلیسی و با توجه به حساسیت موضوع، عاملین این جنایت به محض ورود به کشور شناسایی و در یک عملیات منسجم و پیچیده قاتل اصلی به همراه ۲ همدست دیگرش دستگیر شدند.جانشین فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان گفت: با دستگیری قاتل و اعتراف او و دیگر همدستانش به ارتکاب این جنایت، پرونده برای سیر مراحل قانونی به همراه متهمان به مراجع قضایی ارسال شد.

بیشتر بخوانید  قتل هم اتاقی در یک درگیری مرگبار در ساختمانی نیمه‌ساز به خاطر تجاوز

 

منبع : خبرگزاری ایران

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد. کدین