با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران سایت زیت نت . امروز برای شما دوستان عزیز آموزش طرز تهیه تهچین با یک ته دیگ خفن که تشکیل شده از کتف و بال مرغ رو براتون آماده کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا این غذا رو به سادگی یاد بگیرید.
مواد لازم درست کردن این تهچین برای ۴ نفر :
کتف و بال : ۶ عدد
برنج : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
ماست : ۶ قاشق غذاخوری
روغن : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار لازم
زرشک و خلال پسته : ب مقدار کافی
آموزش تهچین با تهدیگ
خب بریم سراغ آموزش 🙂
از شب قبل کتف و بال رو با زعفرون و نمک و فلفل و روغن زیتون و کمی سس فرانسه مخلوط کردیم و گذاشتیم توی زیپ کیپ (پلاستیک در دار) تا مزه دار بشه.
برنج رو برای ۳ ساعت میزاریم که خوب خیس بخوره.
زرشک رو توی یه ظرف میریزیم و با مقدار کمی شکر(اندازه ای که دوست دارید شیرینی شو) برای مدت یک ساعت میزاریم تا شیرین بشه .
در ادامه میریم سراغ مواد ته چین :
تخم مرغها رو توی یه ظرف میریزیم و حسابی میزنیم تا زرده و سفیده یکی بشن . بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا مایه صاف و یک دستی بشه. نمک و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم.
در در آخر وقتی برنج رو آبکشی کردیم با مواد تهچین مخلوط میکنیم.
برای مرحله ی بعد توی قابلمه روغن میریزیم کتف و بالها رو میچینیم و یه کفگیر از ته چین میریزیم و با کفگیر فشار میدیم تا سطحش صاف بشه و فضای خالی نمونه .
بعد ته چین رو میریزیم و در ادامه زرشک و خلال پسته و ادامه ته چین ها رو میریزیم.
یک ساعتی میزاریم برای پخت و قسمت خوشمزه اینکه :
ته چین ما آماده شده فقط کافیه کف قابلمه رو زیر آب یخ بگیرید تا کامل جدا بشه (اینم یه روش حرفه ای) و بعد سینی رو روی در قابلمه بزارید و برگردونید.
به همین راحتی 🙂
نوش جان .
- طرز تهیه آش اوماج تبریز ضد سرماخوردگی و مخصوص فصل سرما + ویدئو
- آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات در ۱۰ دقیقه!
- با این چهار روش متفاوت مرغ ها رو برای جوجه کباب مرینیت و مزه دار کن
- تو خونه مرغ سوخاری کنتاکی یا کی اف سی خوشمزه درست کن!
- طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوش عطر و خوش طعم + ویدئو و نکات کامل
- طرز تهیه خوشمزه ترین سالاد مرغ و سبزیجات + ویدئو
- طرز تهیه فسنجون شمالی یا اناربیج خوشمزه مجلسی به صورت مرحله به مرحله