امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه به روش کاملا خانگی

با سلام . خب دوستان عزیز و همراه مجله اینترنتی زیت نت ، امروز با شما هستیم با آموزش درست کردن مربای انجیر خوشمزه که درست کنید و بخورید و حالشو ببرید.

 

مربای انجیر خونگی

 

مواد لازم برای تهیه این مربا :

انجیر : ۱ کیلوگرم
شکر :  ۷۰۰ گرم
آب : ۱ لیوان
جوهرلیمو : نوک قاشق غذاخوری
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده : ۱ قاشق مرباخوری

 

با ما همراه باشید تا ببینید با این مواد باید چه کنیم . 🙂

 

داخل یه قابلمه‌ی بزرگ شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود، سپس انجیرها رو به این شیره اضافه کنید.

حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مربا بجوشد و انجیرها کمی نرم شوند سپس گلاب ، هل و جوهرلیمو را اضافه می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر با هم بجوشند.

 

سپس از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر درست شده، خنک شود.

و تمام.

تو این آموزش ما از انجیر زرد استفاده کردیم چون مزه‌ش بهتر و شیرین تر از انجیر سیاهه. برای این مربا انجیر هایی رو انتخاب کنید که شل و له نباشه.

 

* نکته : سعی کنید داخل همه مرباهایی که درست میکنید، از جوهر لیمو استفاده کنید چون باعث میشه مرباتون اصلا شکرک نزنه.

 

در زمان پخت مراقب باشین حرارت ملایم باشه که سرریز نکنه و اینکه اگه دوست دارید که انجیر هاتون از شکل و شمایل نیفتن، حواستون به شعله و مدت زمان پخت باشه.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه پیراشکی سیر و جعغری خوشمزه به صورت کاملا تصویری

 

امیدواریم از این آموزش هم لذت کافی رو برده باشید .

نوش جونتون.

 

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.