امروز: یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی با گوشت مرحله به مرحله

با یکی دیگر از سری آموزش های درست کردن غذا در خدمت شما هستیم . در این آموزش ما طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت را به شما عزیزان به صورت بسیار ساده مختصر آموزش می دهیم .

با این آموزش که مرحله به مرحله و به صورت تصویری می باشد ، میتوانید یکی از خوشمزه ترین کباب های تابه ای را در منزل خود تهیه کنید.

 

طرز تهیه کباب تابه ای

 

مواد لازم جهت درست کردن کباب تابه ای :

گوشت گوسفندی چرخ شده : ۵۰۰ گرم (گوشت چربی دار تهیه کنید . گوشت لخت نباشد)
پیاز : ۳ عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
سماق : به مقدار لازم
زعفران :  به مقدار لازم

 

ابتدا کمی زعفران آماده کنید و کنار بگذارید . سپس پیاز ها را پوست کنده و رنده کنید. آب پیاز ها را گرفته و در ظرفی قرار دهید.

گوشت چرخ شده را به همراه ادویه ها و پیاز رنده شده ،مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.

سپس کف تابه ی خود کمی چرب کرده ،مخلوط مورد نظر را در کف تابه پهن کنید و با کفگیر یا قاشق آنرا به تعداد دلخواه تقسیم کنید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به اصطلاح گوشت آب بیندازد و بپزد، سپس تکه های گوشت را برعکس کرده تا طرف دیگر هم خوب بپزد.

زمانی که دو طرف به یک اندازه پخته شد، کمی روغن روی آن بریزید و همچنین زعفران خود را هم اضافه کنید.

بعد از زمان کوتاهی کباب تابه ای شما آماده می شود.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن نون ساندویچی خوشمزه در خانه

 

 

درست کردن کباب تابه ای طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه طرز تهیه کباب تابه ای خونگی کباب تابه ای

 

نوش جان. 🙂

 

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.