امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
آموزش طرز تهیه نون خرمایی کرمانشاهی

آموزش طرز تهیه نون خرمایی کرمانشاهی با دستور خانگی + تصاویر

زیت نت : درست کردن نون خرمایی خوشمزه همیشه یکی از دغدغه های خانم های ایرانی در خانه می باشد. بسیاری از از مادران برای اینکه شیرینی های خانگی ای درست کنند که سالم و خوشمزه باشد و در عین حال مقوی و سالم، کناب های زیادی را میخوانند و در اینترنت هم بسیار جستجو میکنند. امروز با ما در این مطلب همراه باشید تا آموزش این نون شیرینی خوشمزه را به آسانی هرچه تمام تر یاد بگیرید. این نون خرمایی یکی از شیرینی های مقوی و پرطرفدار ایرانی و جزو سوغات معروف کرمانشاه محسوب میشه و بسیار هم خوشمزه می باشد. این شیرینی ساده را هم میتوانید به عنوان صبحانه برای خانواده و اطرافیان درست کنید و میل کنید و هم بعدازظهرها با یک لیوان چای، دورهمی های خود را رونق بدهید و از مهمانهایتان پذیرایی کنید.

آموزش طرز تهیه نون خرمایی کرمانشاهی

آموزش طرز تهیه نون خرمایی کرمانشاهی با دستور خانگی + تصاویر

 

مواد لازم برای درست کردن این نون خوشمزه :

آرد فانتزی: ۳۰۰گرم (دو پیمانه)
شیرهمدمای محیط: ۱۰۰گرم (نصف پیمانه)
آب همدمای محیط: تقریبا ۴تا ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱عدد
خمیرمایه فوری: ۵گرم (۱ قاشق چای خوری )
شکر: ۱۵گرم ( ۱ قاشق غذاخوری )
نمک: ۳گرم (نصف قاشق چای خوری)
کره: ۳۰گرم (یک و نیم قاشق غذاخوری)
پودرهل: نصف قاشق چای خوری

مواد میانی :

خرما بدون هسته: ۱۵۰گرم
پودر دارچین :۱ قاشق چای خوری
مغز گردوی ریز خوردشده: ۳ قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم

برای رومال :

تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نوک قاشق چای خوری
کنجد

 طرز تهیه :

برای شروع شیر را با شکر،خمیرمایه،نمک، پودرهل و تخم مرغ مخلوط میکنیم. سپس آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر سفتی بدست بیاید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک یزدی اصیل در خانه به صورت تصویری و مرحله به مرحله

در مرحله بعد کره را اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه ورز میدهیم. سپس کم کم آب را اضافه میکنیم و پانزده دقیقه ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم(مقدار آبی که اضافه میشود بستگی به نوع آرد داره)خمیر را چرب میکنیم و میگذاریم در محیط با درپوش تا یک ساعت و ده دقیقه استراحت کنه سپس خمیر را تقسیم و چانه میکنیم.

مواد میانی را هم باهم مخلوط میکنیم تا بصورت یک خمیر نرم دربیاید. سپس هر کدام از چونه ها را با دست به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و یه قاشق از مواد میانی داخلش میگذاریم و لبه های خمیر را آب میزنیم و دو لبه را بهم میچسبانیم.
سینی فر را چرب میکنیم و نان ها را با فاصله از هم داخلش میچینیم و با چاقو یا قیچی کنارشان را میبُریم و به آن طرح برگ یا گل میدیم و سپس روی آنها را میپوشانیم و نیم ساعت دیگه استراحت میدهیم.

با مخلوط تخم مرغ و وانیل رومال نان ها را میزنیم و کنجد ها را میپاشیم. و نان ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میگذاریم تا پخته شود. (فربرقی)
دمای ۲۱۰درجه به مدت هشت تا ده دقیقه(فرگازی)

در مرجله آخر هم نان های لطیف و خوشمزه را داخل سینی یا ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم.

 

نوش جان♥

 

آموزش طرز تهیه نون خرمایی کرمانشاهی

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.