امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب خوشمزه در خانه با دستور پخت ویژه و مرحله به مرحله

پای سیب یکی از خوشمزه ترین کیک ها به شمار میرود. خوردن این پای سیب با قهوه و چای بسیار می چسبد. درست کردن این پای سیب خوشمزه مدت زمان زیادی وقت شما را نخواهد گرفت. اگر شما هم به دنبال یک رسپی عالی برای این کیک خوشمزه هستید با ما تا انتهای این آموزش همراه شوید.

 

مواد لازم جهت تهیه پای سیب :

تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر : دو قاشق مربا خوری
کره : ۷۰ گرم
روغن مایع : ۵۰ گرم
شکر : ۱ پیمانه
شیر : نصف پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق مربا خوری
سیب : دو تا سه عدد
دارچین : یک قاشق غذاخوری
پودر قند : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب خوشمزه در خانه با دستور پخت ویژه و مرحله به مرحله

 

طرز تهیه :
در مرحله اول و برای شروع ابتدا سیب ها را پوست بکنید و و به صورت نازک و باریک باریک برش بزنید و با پودر قند و دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس کره و شکر را با همزن بزنید تا کامل پودر و نرم شود. و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید، وانیل را هم با تخم مرغ ها اضافه کنید.

در مرحله بعدی روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردین همراه با شیر کم کم اضافه کنید. دیگر نیازی به همزن نیست، با لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس داخل قالب های پای رو که جنسش نچسب هست یا کمی چرب کنین یا کاغذ پای بزارین و دو قاشق از مایع کیک بریزید و بعد سیب ها را روی آن قرار دهید و دوباره از مایه کیک بریزید روی سیب ها. تقریبا دو سوم قالب باید پر شود.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن کیک شکلاتی برشی ترافلی

در مرحله آخر هم پای ها را داخل فر قرار دهید، طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه ‪ به مدت تقریبی بیست و پنج دقیقه.

البته زمان پخت بستگی به فر شما هم داد.

بعد از گذشت ۲۵ دقیقه پای ها را از فر درآورده و با پودر قند و پسته و گل محمدی یا شکلات آنها را تزئیین کنید.

 

نوش جان ♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.