امروز: جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی و خوشمزه به صورت مرحله ای + تصاویر

درست کردن کیک یکی از کارهای لذت بخش برای خانمها در منزل در زمان های بیکاری و جشن و مهمانی ها به حساب می آید. درست کردن کیک های تولد و دورهمی ها نیز گاها بهانه ای میشود تا بانوان عزیز خود را به چالش بکشند و دست پخت خود را به رخ مهمانان و اطرافیان نشان دهند. در این مطلب با شما دوستان عزیز هستیم تا آموزش این کیک توت فرنگی خوشمزه را آموزش دهیم. امیدواریم از درست کردن این کیک خوشمزه لذت ببرید و در کنار خانواده و دوستانتان آن را درست کنید و میل نمایید.

 

مواد لازم جهت تهیه کیک توت فرنگی

تخم مرغ: ۳عدد
وانیل: نصف ق.چ
شکر: ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
روغن: نصف پیمانه
ماست: دو سوم پیمانه
آرد قنادی: ۲پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم ق.چ(استاندارد قنادی)
توت فرنگی: ۱۰عدد
پرک بادوم و خلال پسته در صورت تمایل برای تزئین

 

 طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی و خوشمزه به صورت مرحله ای + تصاویر

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

طرز تهیه :

* نکته : همه مواد باید همدمای محیطی که این کیک رو درست میکنید باشد. (یخ زده و خیلی گرم نباشند مواد.)

برای شروع توت فرنگی ها را بصورت مکعبی و اسلایسی خورد میکنیم و کنار میگذاریم. فر را هم روشن میکنیم تا گرم شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا سفید و حجیم و کشدار شود.
سپس ماست و روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد را که از قبل دوبار الک کردیم را همراه بکینگ پودر روی مایه الک میکنیم و با همزن دستی مخلوطشان میکنیم.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه پای سیب خوشمزه در خانه با دستور پخت ویژه و مرحله به مرحله

مایه این کیک باید غلیظ و کشدار باشه.

بعد از اینکه کف و دیواره قالب را با مخلوط آردو روغن چرب کردیم نصف مایه کیک را داخلش میریزیم و توت فرنگیای خورد شده را با کمی فاصله از دیواره قالب روی آن میچینیم و بقیه مایه را خیلی آروم و کم کم روی آن میریزیم بطوریکه توت فرنگیها داخل مایه زیری نروند و همان وسط بمانند.

 

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

 

سطح روی کیک را با لیسک صاف میکنیم و روی آن را با توت فرنگی و پرک بادوم و خلال پسته تزئین میکنیم.

بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه میگذاریم تا به مدت ۴۰ تا۵۰ دقیقه برای (فر برقی)
فر گازی(۱۷۰درجه)
توستر(۱۵۰درجه)

بماند تا کیک بپزد.

اما باز هم بسته به نوع فر و گرمای فر شما بعد از نیم ساعت حتما با خلال چوبی کیک خود را چک کنید.

نوش جان♥

 

طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.