امروز: شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیت نت

زیت نت

مجله ای برای تمام فارسی زبانان
X
کیک یزدی

آموزش درست کردن کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم در منزل

زیت نت : حتما شما هم تا به حال کیک یزدی را امتحان کرده اید و یا اینکه این کیک خوشمزه را با چای در وعده عصرانه میل کرده اید. بسیاری از افراد طعم م مدل این کیک را بسیار می پسندند. نوع بافت و خوشمرگی این کیک معروف به نوع دستور پخت شما بستگی دارد. اگر شما هم میخواهید یک کیک یزدی خوشمزه را برای خانواده درست کنید و در دورهمی ها از آن استفاده کیند کافیست تا انتها با ما در این مقاله همراه باشید.

آموزش درست کردن کیک یزدی خوشمزه

آموزش درست کردن کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم در منزل

 

مواد لازم برای کیک یزدی :

تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر: ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر: ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار (یا ماست سفت و بدون آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار)
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ¼ قاشق غذاخوری
گلاب: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
کپسول کیک یزدی یا کاغذ کیک یزدی
کنجد: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه :

برای درست کردن یک کیک یزدی ساده و خوشمزه در آشپزخانه خانه خود قبل از هر کاری فر را روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. برای آماده کردن مایه کیک یزدی ابتدا باید شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس روغن را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که روغن هم کاملا مخلوط شد کم کم شیر یا ماست را اضافه کنید و حین اضافه کردن مرتب ترکیب را هم بزنید. سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن کیک هویج و گردو مخصوص مهمانی

در مرحله بعد برای اضافه کردن آرد به مواد تدریجی عمل کنید و آرد را کم کم اضافه کنید. اما قبل از اضافه کردن آرد باید آن را با بیکینگ پودر ترکیب کنید و دو بار الک کنید. در واقع مقدار آرد بعد از الک کردن باید ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار باشد. سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به سایر مواد کم کم اضافه کنید و در همین حین هم بزنید.

 

یک نکته مهم:

برای درست کردن کیک یزدی از جوش شیرین استفاده نکنید، همان بیکینگ پودر برای پف کردن انواع کیک ساده و اسفنجی مثل کیک یزدی کافی است.برای درست کردن کیک یزدی باید قالب کیک یزدی داشته باشد. کف قالب کپسول‌های کاغذی کیک یزدی را بچینید و در هر کپسول تا ¾ حجم کپسول مایه کیک بریزید و روی آن‌ها کنجد بپاشید. با قاشق یک علامت ضربدر هم روی مایه کیک یزدی بزنید تا در فر پف کند و ترک بخورد. قالب کیک را به مدت ۱۵ یا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. حین پخت کیک در فر به هیچ عنوان درب فر را باز و بسته نکنید تا پف کیک نخوابد و بافت کیک اسفنجی پیدا کند.

بعد از ۱۵ دقیقه وقتی سطح کیک طلایی شد و پف کرد با نوک چنگال یا خلال دندان میزان پخت کیک را امتحان کنید. اگر خلال دندان خشک از کیک بیرون آمد کیک یزدی آماده است اما اگر به نوک چنگال یا خلال دندان مایه خیس کیک چسبیده بود ۵ یا ۷ دقیقه دیگر صبر کنید تا کیک شما بپزید. برای درست کردن کیک فنجانی یا همان یزدی از کشمش یا گردو خرد شده هم در مایه کیک می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش درست کردن نان سیمیت ترد و خوش طعم

 

آموزش درست کردن کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم در منزل

نوش جان♥

ارسال دیدگاه

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به زیت نت ♥ می باشد.